Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Aldro

Aldro

  • Lid sinds 06 mei 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 mei 2009
  • 18:33

Na de Cupcake update heb ik de Sticky Note app. geïnstalleerd. Ik heb deze gevonden nadat ik in de market “cupcake” als zoekresultaat opgaf. Echter, ik vind de app. niet terug in mijn hoofdmenu en kan hem dus niet gebruiken. Que?

Tevens schijnt mijn Facebook app. niet meer te werken. Voorheen kreeg ik vrijwel direct verbinding, nu blijft ie echter zoeken.

Iemand een idee/oplossing? Alvast bedankt!

Bewerkt (6 mei 2009 18:33)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 mei 2009
  • 21:22

sommige apps werken niet helemaal vlekkeloos onder cupcake dus dat kan het geval zijn met facebook.

wat betreft de sticky note is het een widget en die kun je gebruiken door een snelkoppeling te maken op een buroblad en dan te kiezen voor widget en dan voor sticky. leuk progje trouwens.

Bewerkt (6 mei 2009 21:22)
Aldro

Aldro

  • Lid sinds 06 mei 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 mei 2009
  • 21:37

Hm, ik heb het idee dat Sticky Note ook nog niet vlekkeloos werkt onder Cupcake. Snelkoppeling gemaakt, text getypt en kleur notitie gekozen - echter geen sticky note op mijn desktop. :?:

Bewerkt (6 mei 2009 21:37)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #4
  • 6 mei 2009
  • 21:41

werkt hier prima heb je een wipe gedaan van je systeem?

ik weet namelijk niet of de auto update zelf een wipe doet of dat ie dat niet doet maar weet ook niet hoe ie daar mee omgaat. ik heb een zogenaamde nowipe van JF draaien.

Bewerkt (6 mei 2009 21:41)
Aldro

Aldro

  • Lid sinds 06 mei 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 mei 2009
  • 21:46

Ehm.. wat is een wipe c.q. nowipe? Sorry, maar ben een enorme noob.ops:

Bewerkt (6 mei 2009 21:46)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 mei 2009
  • 21:49

Aldro
Ehm.. wat is een wipe c.q. nowipe? Sorry, maar ben een enorme noob.ops:


ow nee sorry mijn fout. wipe staat voor een complete wis van alles. een nowipe staat voor een installatie die je niet hoeft te wissen. ik weet niet hoe de automatische update dit gedaan heeft. opnieuw opstarten wil ook wel eens helpen.

Bewerkt (6 mei 2009 21:49)
murdock

murdock

  • Lid sinds 16 februari 2009
  • Berichten 49
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 mei 2009
  • 23:04

bij mij werkt Fbook perfect… ik draai ook 1.5 (wel de jesusfreke versie ook)

Bewerkt (6 mei 2009 23:04)
Aldro

Aldro

  • Lid sinds 06 mei 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 mei 2009
  • 11:39

Wat houdt de JesusFreke versie in?

Bewerkt (7 mei 2009 11:39)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren