Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Martined

Martined

  • Lid sinds 11 november 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 november 2016
  • 09:45

Hallo,

Sedert de upgrade van mijn android versie  5 naar 6 wordt er nu altijd een bevestiging gevraagd als je het automatisch synchroniseren van je mail accounts wilt aan- of uitschakelen.  Ik zou graag die melding willen afzetten, ik vind het vervelend als ik op de sync knop duw, dat ik telkens nog eens moet bevestigen vooraleer de opdracht wordt uitgevoerd.
Heb al gezocht op verschillende fora, maar vind enkel informatie over mail synchronisatie zelf.

Alvast bedankt voor uw hulp.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren