Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Ash116

Ash116

  • Lid sinds 03 juli 2013
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 juli 2014
  • 09:47

Hallo,

Ik heb een odue Android telefoon die ik niet meer gebruik.
Maar de camera op deze oude (HTC) telefoon is vele malen beter dan de camera op mijn nieuwe (Huawei).

Is het mogelijk om de oude Android telefoon alleen als digitale camera te gebruiken?
En enig idee hoe dat voor elkaar te krijgen?

Alvast bedankt!!!

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #2
  • 7 juli 2014
  • 10:00

hoe bedoel je precies als digitale camera gebruiken?

volgens mij hoef je alleen maar een micro sd kaartje in je htc te stoppen en je kunt foto's maken, sim kaartje is niet nodig, wifi kan.

Bewerkt (7 juli 2014 10:01)
Ash116

Ash116

  • Lid sinds 03 juli 2013
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 juli 2014
  • 10:19

Nou precies, dat is (was) dus mijn vraag.

Ik wil mijn oude toestel puur en alleen gebruiken als digitale fotocamera (filmen hoeft nog niet eens).
En dan eventueel de gemaakte foto's via WiFi naar mijn Google Drive doorsturen.
Dus ik vroeg me af of dat inderdaad kon. Als ik nu mijn tel aanzet vraagt hij om een simkaart en doet hij dus niets (logisch).

Dus ik vroeg me af of dat inderdaad kon en hoe ik dat zou moeten doen.

Bedankt!

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #4
  • 7 juli 2014
  • 10:37

over welke htc praten we dan?

ik heb bijv nog een oude htc desire hd als je hem opstart kun je normaal gesproken het hele opstart menu overslaan behalve wifi daar moet je je even aanmelden, je kunt je ook nog aanmelden voor google om apps te downloaden en gebruiken met wifi, moet gewoon kunnen hoor foto's maken zonder sim kaartje.



Bewerkt (7 juli 2014 10:52)
Ash116

Ash116

  • Lid sinds 03 juli 2013
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 juli 2014
  • 14:18

hoi Gizmobinky,

Het gaat specifiek om de HTC ONE V.
Dus je kan jouw toestel gewoon opstarten en dan de camera gebruiken zonder dat er een simkaart in hoeft?

Ik weet niet of dat bij de One V ook kan. Ik heb het nooit geprobeerd.
Je hoeft hem niet op vliegtuigmodus te zetten ofzo?

redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #6
  • 7 juli 2014
  • 14:38

Zover ik het weet kun je elk Android toestel zonder simkaart gebruiken.

LG e720, samsung s2,s3,s4 en huawei g510 getest

Ash116

Ash116

  • Lid sinds 03 juli 2013
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 juli 2014
  • 14:39

Ik ga het vanavond gewoon proberen en ik laat het jullie weten.
Was gewoon benieuwd of het uberhaupt kon. Ik dacht dat geen telefoon kon werken zonder simkaart.

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #8
  • 7 juli 2014
  • 14:41

ja is gewoon mogelijk, simkaart is niet nodig je kunt wel wifi gebruiken voor je foto's te uploaden of apps te downloaden en gebruiken van google playstore of andere apk's.
je kunt eventueel ook de vliegtuig modus aanzetten voor meer besparing van de accu maar is niet perse nodig.

vergelijk het maar met een tablet die geen simkaartslot heeft.

redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #9
  • 7 juli 2014
  • 15:11

Jap, wat gizmobinky zegt, een tablet heeft ook geen simkaart nodig.
Android bied ondersteuning voor simkaart maar het is niet verplicht.

Ash116

Ash116

  • Lid sinds 03 juli 2013
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #10
  • 8 juli 2014
  • 12:02

Klopt helemaal, het werkt!
Het enige vervelende is dat mijn onderste knoppen (terug, home en recente apps) niet werken.
Dat was ook de reden waarom ik van telefoon veranderd ben.

Bedankt allen voor jullie reacties!

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren