Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ditty33

ditty33

  • Lid sinds 03 april 2009
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 april 2009
  • 11:21

Hallo,


Ik weet niet of ik dit onderwerp op de juiste plaats heb gezet (twijfelde tussen topic Android en Applicaties), maar het heeft met beide te maken. Tevens heb ik nog niet een soortgelijk onderwerp gezien, dus ik denk niet dat ik dubbel post. OK, here we go:

Ik ben bewust even aan het gallen :mrgreen: op m'n toestel; veel apps aan het downen en installeren. Ik zit nu op zo'n 53 geinstalleerde apps vanuit de market. Alleen nu begint mijn G1 te melden dat ik nog maar 6 mb aan geheugen over heb om dingen te installeren. Nu weet ik heus wel dat ik veel heb geinstalleerd, maar toch: is de beschikbaar gestelde ruimte voor apps wel voldoende? Of is er een mogelijkheid dat je apps volledig op de sd kaart kan installeren? (ben namelijk meer een app freak, dan dat ik mn sd volplemp met mp3tjes)

Zo ja, dan zou ik graag willen weten hoe dat zou moeten.

Weet iemand hier een antwoord op te geven?

Alvast hartelijk dank

Met vriendelijke groeten,

ditty33 8-)

Bewerkt (3 april 2009 11:21)
Coffee

Coffee

  • Lid sinds 25 februari 2009
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 april 2009
  • 11:27

Apps kun je alleen op je SDcard zz als je je G1 root en vraag me dan nog af hoe het moet, probleem is dat het erop lijkt dat je een WM device moet hebben om een zgn goldcard te maken voordat je je telefoon kunt rooten.

Dus blijft het nog even behelpen met apps in het interne geheugen, wie weet dat google dat tzt wel anders gaat regelen in het OS, laten we het hopen.

Bewerkt (3 april 2009 11:27)
ditty33

ditty33

  • Lid sinds 03 april 2009
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 april 2009
  • 11:30

:shock: zo da's snel haha!

Bedankt voor je antwoord. Helaas, zal dus moeten afwachten… Ik denk dat de behoefte hiernaar wel groter zal worden zodra de betaalde apps in de market komen..

Bedankt!

Groetjes,

Bewerkt (3 april 2009 11:30)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 april 2009
  • 15:37

Coffee
Apps kun je alleen op je SDcard zz als je je G1 root en vraag me dan nog af hoe het moet, probleem is dat het erop lijkt dat je een WM device moet hebben om een zgn goldcard te maken voordat je je telefoon kunt rooten.
Aan de voorstelposting van ditty33 te zien zal een WM-device niet echt een probleem zijn, of ze moeten allemaal stuk of niet meer in bezit zijn

Bewerkt (3 april 2009 15:37)
ditty33

ditty33

  • Lid sinds 03 april 2009
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 april 2009
  • 08:58

Hahahaha, ja ik heb ze nog hoor; was (nog) niet van plan om ze weg te doen, maar goed, hoe dat allemaal moet, geen idee… Zijn er tutorials op dit forum aanwezig om die zg goldcard aan te maken?

Ik ga wel effe zoeken…

Groetjes, 8-)

Bewerkt (6 april 2009 08:58)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 april 2009
  • 09:02

ditty33
Zijn er tutorials op dit forum aanwezig om die zg goldcard aan te maken?
Ik heb op viewtopic.php?f=21&t=304&start=10 een poging gedaan…

Bewerkt (6 april 2009 09:02)
murdock

murdock

  • Lid sinds 16 februari 2009
  • Berichten 49
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 april 2009
  • 11:42

je hebt geen gold card nodig om je G1 te rooten, even zoeken op XDA-Developers forum… vindt je het zo…

apps op sdcard installeren staat er ook uitgelegd, maar gaat enkel met een geroote RC30 versie…

Bewerkt (6 april 2009 11:42)
ditty33

ditty33

  • Lid sinds 03 april 2009
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 april 2009
  • 08:29

hmmm, ik denk dat ik me er eerst nog even goed in moet verdiepen. Heb nu de standaard T-mobile G-1 met versie 1.1….

Iig bedankt tot nu toe!

Groeten,

Bewerkt (7 april 2009 08:29)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren