Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #1
  • 6 april 2013
  • 19:15

Desiree;398061
Hallo,
Bij mij is mijn SGS3 twee keer herkend door Google play.
Samsung GT-i9300
Samsung GT-i9300 T-mobile

Hoe kan/komt dit?

Heb je toevallig ooit een Stock firmware van T-Mobile gehad toen je de telefoon kreeg? En toen je telefoon ge-unbrand?

Oftewel de stock firmware erop gezet zonder al due T-Mobile zooi?

Geert

Bewerkt (21 mei 2013 14:26)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #2
  • 6 april 2013
  • 19:16

teuntje;398070
Ik zat met hetzelfde, dat mijn oude toestel nog te zien was als mijn toestel. Dit is gelukkig na ongeveer een half jaar weggegaan. Geen idee hoe ineens..


Hmm raar.

Bij mij staat mijn eerste toestel er ook nog bij, de Samsung Galaxy S.

Geert

Bewerkt (21 mei 2013 14:26)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

Desiree

Desiree

  • Lid sinds 26 oktober 2010
  • Berichten 199
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 april 2013
  • 19:51

AndroidGeert;398075
Heb je toevallig ooit een Stock firmware van T-Mobile gehad toen je de telefoon kreeg? En toen je telefoon ge-unbrand?

Oftewel de stock firmware erop gezet zonder al due T-Mobile zooi?

Geert

Ik had stock en heb er daarna een custom rom opgezet.
Heb dus stock gekregen (neem ik aan, maar was via winkel in Breda waar je kan ruilen. Heb daar voor me iphone 4 geruild)
Toen een custom rom erop gezet maar beviel niet.
Andere custom rom nu waar de batterij wel goed op meegaat. (WanamLite).

Het vreemde is, dat Google Play nu juist de tmobile versie ziet..

Ik wist niets van het feit dat je je efs folder moest backuppen van te voren, dit is bij het flashen van de tweede custom rom schijnbaar toch automatisch ofzo gebeurd maarja, toen waren 2 bestandjes al aangepast zag ik (wijzigingsdatumdatum)… Zie dat de md5 bin en de data bin zijn aangepast. Is dit “normaal” of ben ik de sjaak? :p

Zou het hierdoor komen dat Google Play hem een tweede keer heeft gedetecteerd?

Bewerkt (21 mei 2013 14:26)
AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #4
  • 6 april 2013
  • 20:49

Desiree;398085
Ik had stock en heb er daarna een custom rom opgezet.
Heb dus stock gekregen (neem ik aan, maar was via winkel in Breda waar je kan ruilen. Heb daar voor me iphone 4 geruild)
Toen een custom rom erop gezet maar beviel niet.
Andere custom rom nu waar de batterij wel goed op meegaat. (WanamLite).

Het vreemde is, dat Google Play nu juist de tmobile versie ziet..

Ik wist niets van het feit dat je je efs folder moest backuppen van te voren, dit is bij het flashen van de tweede custom rom schijnbaar toch automatisch ofzo gebeurd maarja, toen waren 2 bestandjes al aangepast zag ik (wijzigingsdatumdatum)… Zie dat de md5 bin en de data bin zijn aangepast. Is dit “normaal” of ben ik de sjaak? :p

Zou het hierdoor komen dat Google Play hem een tweede keer heeft gedetecteerd?

Het eerste durf ik zo niet te zeggen. Het tweede kan wel.
Misschien dat er nu een T-Mobile modem op je telefoon staat? Zou best kunnen.

Zou het anders echt niet weten.

Geert

Bewerkt (21 mei 2013 14:26)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

Desiree

Desiree

  • Lid sinds 26 oktober 2010
  • Berichten 199
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 april 2013
  • 21:09

AndroidGeert;398100
Het eerste durf ik zo niet te zeggen. Het tweede kan wel.
Misschien dat er nu een T-Mobile modem op je telefoon staat? Zou best kunnen.

Zou het anders echt niet weten.

Geert

Kan me wel herinneren dat ik bij de eerste custom rom flash per ongeluk een verkeerde modem heb geflashed. Misschien dat GP m toen opnieuw zag en is t nu weer goed omdat ik andere rom en modem heb.
Achjaaaa alles werkt gewoon goed dus waar maak ik me druk om haha

Bewerkt (21 mei 2013 14:26)
eenmeisje789

eenmeisje789

  • Lid sinds 29 februari 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 februari 2016
  • 18:32

hebben ze inmiddels al een manier gevonden? ik had namelijk nogal veel telefoons (een stuk of 4 ofzo, niet denken dat ze goed waren, het waren allemaal oude toestellen) en ben net achter dat google dus die telefoons bijhoudt. is er inmiddels een manier om deze te verwijderen? kvind het nie fijn dat google die info heeft. kbedoel, wrm zouden ze moeten weten wnnr die tel voor het laatst geactiveerd was? en welke apps ik gedwnld heb? je kunt zelfs met behulp van google je telefoon opsporen door gps. ongelooflijk he? 

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren