Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Half_Android

Half_Android

  • Lid sinds 27 juni 2012
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 september 2012
  • 14:51

Hallo,

Sinds enige tijd, wanneer ik een telefoonnummer wil toevoegen, krijg ik netjes de pop up waar ik het nummer wil opslaan. Dit kan zijn:

Op de telefoon zelf;
Op de SIM kaart;
Op mijn Google Account.

Nu heb ik tegenwoordig ook de optie: 'Opslaan op telefoon; example@hotmail.com'

Ik kan mij niet herinneren dat ik mijn hotmail account aan mijn android telefoon heb gekoppeld. Zodra ik naar ‘instellingen-> account&sync’ ga dan staat mijn hotmail account er niet tussen, terwijl het wel wordt weergegeven zodra ik een nummer wil toevoegen.

Iemand enig idee hoe dit kan en hoe dit verwijderd kan worden? (lang drukken op die optie helpt niet).

Bewerkt (24 april 2013 15:34)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren