Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

erwin

erwin

  • Lid sinds 14 april 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 april 2010
  • 23:46

'k geraak via wifi niet online. ‘k ben wel verbonden met mijn wlan. ’k heb ip adres gekregen van wireless router. ping vanaf andere pc in netwerk naar ip van htc Desire werkt.
Maar geen internet, gamial, facebook,…
Met laptop via zelfde router lukt internet toegang wel.
Met Palm PDA heb ik vroeger internet via wifi ook niet aan de praat gekregen.
Al mijn ip-adressen liggen in hetzelfde bereik (192.168.1.xxx)

Iemand een idee waar het probleem kan zitten ?
Wat zou ik kunnen proberen om de oorzaak te achterhalen ?

'k heb de settings van mijn router al eindeloos doorgepluisd maar zie niets fout.

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
Merkes

Merkes

  • Lid sinds 08 april 2010
  • Berichten 117
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 april 2010
  • 13:18

Hmm dit is een lastige issue. Wat ik zou doen is bij een vriend met WiFi de internet op proberen te gaan. Als dat lukt weet je zeker dat het niet aan je telefoon ligt. Lukt dat ook niet, dan zou er iets mis kunnen zijn met je telefoon.

Controleer voor de zekerheid of je op je router MAC filtering uit staat. Update je router firmware met de nieuwste firmware. Dit is een lastige issue, dus meer weet ik ook niet wat je zou kunnen proberen.

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
emhv

emhv

  • Lid sinds 08 februari 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 februari 2011
  • 21:38

Is het je uiteindelijk gelukt? Ik heb nl hetzelfde probleem.

Bewerkt (24 februari 2011 21:38)
redmaner

redmaner

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 2787
  • Reputatie 10
  • #4
  • 24 februari 2011
  • 22:29

Kan ook aan de instellingen van je wifi liggen hopelijk staat je sleep policy niet op altijd of zo


Sent with my ipod touch 4g because my SGS has 0% battery at the moment

Bewerkt (24 februari 2011 22:29)

Android hacker / MIUI vertaler:
Xiaomi Mi2 / Motorola Xoom

Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #5
  • 25 februari 2011
  • 16:33

DNS gaat dan blijkbaar niet helemaal lekker.

Iets uit de Market om te testen:
DNSdroid - Android app on AppBrain

Als je een beetje technisch bent (om te fixen):
DNS Fix - iDroidWiki

Bewerkt (25 februari 2011 16:33)
dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 februari 2011
  • 13:10

Wat ik ook wel eens gehad heb is dat je laptop en telefoon allebei automatisch een ip adres ophalen en dan op een of andere manier hetzelfde ip adres krijgen. Dit geeft een ip conflict, en kan ervoor zorgen dat je wel verbinding en een adres hebt maar geen toegang tot het internet. Probeer eens te kijken of je laptop en je telefoon verschillende adressen toegewezen hebben gekregen, en geef ze desnoods een (verschillend) statisch ip adres.

Bewerkt (26 februari 2011 13:10)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #7
  • 26 februari 2011
  • 14:15

Of gewoon op je laptop(s), uitvoeren, CMD, enter, ipconfig /release, enter, ipconfig /renew.

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Bewerkt (26 februari 2011 14:15)
lindenboom

lindenboom

  • Lid sinds 25 januari 2011
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 februari 2011
  • 14:54

Tips genoeg, dus: hier nog eentje. Heb een half jaar geleden uren zitten prutsen om m´n wireless printer in het netwerk te krijgen.
Vond wél het netwerk, maar bleef dood. Kreeg toen een tip om binnen de router van kanaal te veranderen, en ja hoor, daar ging ie.

Bewerkt (26 februari 2011 14:54)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #9
  • 26 februari 2011
  • 15:01

lindenboom;109464
Kreeg toen een tip om binnen de router van kanaal te veranderen, en ja hoor, daar ging ie.
Hele goede tip inderdaad. Gebeurd nog te vaak dat het ‘automatische’ of standaard kanaal niet
goed werkt, proberen om ‘m op 8, 11 of 13 ofzo te zetten, dan pakt ie ’m vreemdgenoeg vaak wel.

Bewerkt (26 februari 2011 15:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren