Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OPPO Reno 10x Zoom

  • OnePlus 7 Pro

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

Narfie

Narfie

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 april 2010
  • 22:07

Mjah de mijne is zeker 6 jaar oud alleen gek genoeg werkt die simkaart wel in een samsung f480 met MMS. Maar ja ik ga dit proberen en als het werkt dan zal je mij niet horen klagenIk laat donderdag avond weten of het gelukt is.

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
Narfie

Narfie

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 april 2010
  • 20:46

Vandaag mijn sim omgeruild voor een nieuwe (u) sim, echter kan ik nog steeds niet mms-en. Heb met de vodafone medewerker alle settings nogmaals doorlopen en allerlei varianten geprobeerd maar nog steeds kan ik geen mms ontvangen (krijg alleen een sms met een web url) of versturen. Terug naar af en nogmaals mijn probleem weer terugsturen naar de technische 2de lijns support afdeling.

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
Narfie

Narfie

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 april 2010
  • 12:47

Zojuist teruggebeld door vodafone klantenservice, en ze hebben nu eindelijk toegegeven dat er meer mensen last hebben van dit probleem. Voorheen werd het steeds op user error afgescheept.

Maar vodafone zegt dat het probleem niet bij hun ligt maar bij de nieuwere firmware op mijn telefoon. Vodafone heeft zelf alles getest met een oudere firmware (die wel door hun is goedgekeurd) en daar werkt het wel op. Dus nu zijn er voor mij eigenlijk maar twee oplossingen:
- HTC moet een nieuwe firmware leveren waarbij dit probleem ook bij vodafone niet meer optreedt, maar ja daar zou je dus lang op kunnen wachten
- Ik moet terug naar de shop waar ik de telefoon heb gekocht (phonehouse) en melden dat de telefoon niet volledig functioneert.

Mjah ik weet nog niet wat ik ga doen. :p

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
Narfie

Narfie

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #4
  • 27 april 2010
  • 13:09

Zag vandaag nog een forumpost over de DESIRE dat het probleem verklaart maar niet oplost.
Ik vermoed dat dit ook geldt voor de LEGEND

MMS op de HTC Desire met Vodafone - Android Based Mobiles - GoT

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
mvdkolk

mvdkolk

  • Lid sinds 11 april 2010
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 april 2010
  • 19:07

ok beetje vreemd dus zo.
nou ja.
ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen om naar de shop te gaan.

misschien helpt het om met HTC te bellen.

die hebben met mijn vorige telefoon mij ook erg goed geholpen moet ik zeggen.

misschien dat ik van het weekend wel ff tijd ervoor heb

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
RVJacobs

RVJacobs

  • Lid sinds 15 april 2010
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 april 2010
  • 00:19

Hallo,

Ik heb een oplossing voor dit probleem gevonden. Ik ben zelf werzaam bij een vodafone winkel en in het bezit van een HTC Desire met de nieuwere software. Hier heeft het inderdaad mee te maken. Na veelvuldig te hebben gebeld met onze technical support hebben we nu een oplossing. De volledige uitleg plus het benodigde bestandje kun je vinden op het tweakers forum, bij het topic dat ik hier volledig aan heb gewijd.

Groetjes Ronald.

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
RVJacobs

RVJacobs

  • Lid sinds 15 april 2010
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 april 2010
  • 02:05

De oplossing werkt trouwens ook voor de HTC Legend (zie tweakers forum, zoeken op ‘Desire’, ‘MMS’ & ‘Vodafone’)

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
Narfie

Narfie

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 april 2010
  • 07:18

Bedankt voor de oplossing RVJacobs het werkt perfect

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
mvdkolk

mvdkolk

  • Lid sinds 11 april 2010
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 mei 2010
  • 13:31

nou
bij mij werkt het nu ook

heb de APN verwijderd, en op de site van vodafone staat er een die denk ik aan is gepast, want hij doet het met die wel.

Bewerkt (22 april 2013 12:22)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren