Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

SimonSays

SimonSays

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 maart 2009
  • 15:29

Ik een een UK g1 maar als ik met mijn gmail account wil inloggen lukt het niet want ik heb geen verbinding.
Nu heb ik een sim kaart van mn vriend geleend van vodafone met internet abo, alleen als ik de apn settings invul zoals ze moeten krijg ik geen verbinding. Ik weet niet wat ik fout doe. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Bewerkt (15 maart 2009 15:29)
sjoerd

sjoerd

  • Lid sinds 03 maart 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 maart 2009
  • 08:57

* kan je via de pc wel op je eigen account komen?
*heb je al geprobeerd om een andere account te maken?
* heeft de uk geen andere soort weblink?

Bewerkt (16 maart 2009 08:57)
SimonSays

SimonSays

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 maart 2009
  • 16:23

Er is niks mis met mn account, ik krijg gewoon geen verbinding. En of het uitmaakt dat het de uk versie is weet ik niet. volgens mij niet.

Bewerkt (16 maart 2009 16:23)
sjoerd

sjoerd

  • Lid sinds 03 maart 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 maart 2009
  • 16:42

als ik op google gmail uk in toest krijg ik verschillende hits dat gmail uk => google mail uk word.
ik noem zomaar iets hoor kan er ook helemaal naast zitten

Bewerkt (16 maart 2009 16:42)
SimonSays

SimonSays

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 maart 2009
  • 16:52

Ja klopt. Maar het probleem zit hem in de verbinding. Ik heb een vodafone kaartje met een internet abo maar ik krijg gewoon geen verbinding. iig bedankt.

Bewerkt (16 maart 2009 16:52)
sjoerd

sjoerd

  • Lid sinds 03 maart 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 maart 2009
  • 16:58

kom je wel op andere sites, of ook helemaal niet? Anders zou ik vodafone ff bellen

Bewerkt (16 maart 2009 16:58)
SimonSays

SimonSays

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 maart 2009
  • 17:04

Ja op de mobiel van mn vriend doet die het gewoon. Ik kan nog niet naar andere sites want ik moet me nog aanmelden. Ik kan nog niet eens naar de home screen

Bewerkt (16 maart 2009 17:04)
SimonSays

SimonSays

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #8
  • 16 maart 2009
  • 17:33

Morgen kan ik een tmobiel kaartje lenen met internet abo, miss dat het dan wel lukt. Ik heb alleen de apn settings van tmobile verwijderd. weet iemand deze misschien?

Bewerkt (16 maart 2009 17:33)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #9
  • 16 maart 2009
  • 18:51

SimonSays
Morgen kan ik een tmobiel kaartje lenen met internet abo, miss dat het dan wel lukt. Ik heb alleen de apn settings van tmobile verwijderd. weet iemand deze misschien?
De settings voor T-Mobile staan bij mij op
Name: T-Mobile NL
APN: internet
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: * (geen idee welke letter eronder staat)
Password: * (idem)
Server: * (idem)
MMSC: http://t-mobilemms
MMS proxy: 010.010.010.011
MMS port: 8080
MCC: 204
MNC: 16
APN type: default

Nog niet getest of ze werken, mijn T-Mobile abo gaat pas 1 juni in.

Voor Vodafone heb ik de volgende instellingen gemaakt:
Name: Vodafone Live!
APN: live.vodafone.com
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: vodafone
Password: vodafone
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MCC: 204
MNC: 04
APN type: <Not set>


Dat werkt, ik doe niets met MMS, misschien moet je daar nog wat voor invullen als je dat wilt gebruiken.

Bewerkt (16 maart 2009 18:51)
SimonSays

SimonSays

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 maart 2009
  • 19:15

hmmm.. username, password en server. wat zou daar moeten? maar iig bedankt.

Bewerkt (16 maart 2009 19:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren