Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

v3lv3t

v3lv3t

  • Lid sinds 03 december 2009
  • Berichten 66
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 oktober 2011
  • 23:43

Hey,
Ik woon sinds een tijd in Duitsland, en heb nu een goedkoop nederlands sim-only abo voor mijn X10, om toch wat makkelijker (lees:goedkoper) voor mijn vrienden bereikbaar te zijn.
Ik heb er geen internet abonnement op, want dat is in het buitenland natuurlijk rete duur, en voor die weekenden die ik in Nederland ben, zie ik er geen nut in.
Ik heb dus gegevensverbinding uit staan, en nu staat er steeds links boven die melding dat het is uitgeschakeld en er geen verbinding is.
Ook als ik die melding wis, komt ie weer terug.
Is er een mogelijkheid om van die melding af te komen? Het irriteert me namelijk mateloos na een half jaar…

Ik heb een SE X10 met de laatste update (2.3.3 geloof ik?)

Thanks!

Bewerkt (15 oktober 2011 23:43)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #2
  • 16 oktober 2011
  • 11:20

Is het de melding dat gegevens roaming uit is of dat je geen gegevens verbinding hebt?

Indien roaming heb ik een idee: zet gegevens roaming in je instellingen juist aan, maar de gegevens verbinding uit. Dan zou hij niet moeten zeuren over roaming, maar omdat je gegevens verbinding uitstaat zou hij geen data moeten binnen halen.

Een beetje tricky dus installeer even 3G watchdog uit de market om de boel in de gaten te houden.
https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result

Bewerkt (16 oktober 2011 11:20)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #3
  • 16 oktober 2011
  • 12:27

Bij diezelfde instellingen staat volgens mij ook nog een instelling om een melding te geven over roaming, zet die melding ook uit

Bewerkt (16 oktober 2011 12:27)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #4
  • 16 oktober 2011
  • 12:42

Kan het momenteel zelf niet checken, m'n tel ligt bij dynafix

Bewerkt (16 oktober 2011 12:42)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

v3lv3t

v3lv3t

  • Lid sinds 03 december 2009
  • Berichten 66
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 oktober 2011
  • 14:20

@Sander M: Beide, en kan roaming niet inschakelen als gegevenstoegang is uitgeschakeld.

@fifarunnerr: Nope, dat is natuurlijk het eerste waar ik naar gekeken heb.

Bewerkt (16 oktober 2011 14:20)
v3lv3t

v3lv3t

  • Lid sinds 03 december 2009
  • Berichten 66
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 oktober 2011
  • 23:01

niemand met een antwoord?

Bewerkt (18 oktober 2011 23:01)
v3lv3t

v3lv3t

  • Lid sinds 03 december 2009
  • Berichten 66
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 oktober 2011
  • 15:01

Schiet op hierzo…

Bewerkt (20 oktober 2011 15:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren