Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

thijsvledder

thijsvledder

  • Lid sinds 25 juli 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 oktober 2011
  • 10:48

Hoe zet je in godsnaam die stomme voicetalk uit?
Bij het minste of geringste opent ie.

Bewerkt (4 oktober 2011 10:48)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 4 oktober 2011
  • 11:14

Dan druk je toch ergens op om het te activeren.
Bij welke gelegenheden opent het zich?

Bewerkt (4 oktober 2011 11:14)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Nadine1978

Nadine1978

  • Lid sinds 07 maart 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 maart 2012
  • 11:30

echt uit t niets bij mij. heel irritant idd. wat kan ik doen??

Bewerkt (24 april 2013 14:21)
CyborgDesire

CyborgDesire

  • Lid sinds 25 mei 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 maart 2012
  • 23:53

Toestel op sturen. Zelfde probleem gehad en niets hielp. Probleem is de hardware. Waarschijnlijk zie je bij het openen van Voicetalk ook een stuurtje boven in je statusbar… Probleem is dan sluiting in je micro usb poort (ingang lader). Connector 3 en 5 registreren of je telefoon in de autolader staat en schakeld dan automatisch over naar carmode waar hij ook Voicetalk activeert.

Een factory reset helpt ook niet!

Voor tips & tricks, gadgets, new devices en het laatste nieuws… Follow me on Twitter:

www.twitter.com/CyborgDesire

Bewerkt (24 april 2013 14:29)
djangogroen

djangogroen

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 april 2012
  • 20:41

je drukt dan prongelijk 2 keer op die home knop.
ik vind het ook irritant hoor, ik blijf dit topic effe volgen

Bewerkt (24 april 2013 14:30)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren