Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

w-v-d

w-v-d

  • Lid sinds 21 november 2009
  • Berichten 49
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 november 2009
  • 13:12

Goede middag,,

heb sinds 2 dagen het probleem dat mijn market het niet meer doet,,
ik kan niet meer downlaoden,, status blijft op download starten staan,,,
heb toestel meerdere keren gereset en zelfs nieuwe rom opgezet, ander email adres geprobeerd etc..

iemand een oplossing?>>

Thnxs

Edit:
betreft een htc hero met vodafone
laatste download was fring

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
BertUS

BertUS

  • Lid sinds 15 november 2009
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 november 2009
  • 13:25

Vodafoon heeft de laatste dagen wel regelmatig storing gehad. Zullen het geen naweeen zijn?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
w-v-d

w-v-d

  • Lid sinds 21 november 2009
  • Berichten 49
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 november 2009
  • 14:44

ik kan op andere websites dingen downloaden,,
alleen google talk doet het niet, en market

Ps van die storing ben ik op de hoogte

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
frankah

frankah

  • Lid sinds 21 november 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 november 2009
  • 19:12

hallo,

als ik updates van android market wil installeren op mijn mobiel (htc magic) dan lukt het niet. mijn beeld blijft uren staan op download starten. Ook komt er nergens boven in mijn beeldscherm een melding dat ik aan het dowloaden ben??
hoe kan dit?

groetjes franka

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
BertUS

BertUS

  • Lid sinds 15 november 2009
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 november 2009
  • 19:23

Op mijn Hero totaal geen probleem (via wifi van eigen netwerk)

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Wouter

Wouter

  • Lid sinds 14 augustus 2009
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 november 2009
  • 21:08

ik heb dat ook voortdurend. Wat bijna altijd ( 9 van de 10 X) helpt is: de download cancellen, dan de cache leegmaken en de download opnieuw starten

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
steven777

steven777

  • Lid sinds 22 november 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 22 november 2009
  • 12:09

Ik heb sinds 3 dagen hetzelfde probleem, kan geen updates meer downloaden en ook nieuwe applicaties is niet meer mogelijk, hij blijft urenlang “downloaden starten” aangeven waarbij het balkje weergegeven wordt. Wat ik vreemd vind, is dat ik ook Fring probeerde te installeren en dat niet ging, vervolgens download ie niets meer.
Weet ook echt niet wat ik moet doen, heb aan uit gezet, internet caches geleegd, taskkiller, zo hebben we natuurlijk weinig aan android! Wie helpt?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
robker

robker

  • Lid sinds 07 oktober 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #8
  • 22 november 2009
  • 13:16

Heb ook hetzelfde probleem is er iets met de instellingen van de Hero??
Of vodafone
Rob

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
wolleges

wolleges

  • Lid sinds 23 augustus 2009
  • Berichten 121
  • Reputatie 0
  • #9
  • 22 november 2009
  • 13:36

idem hier, sinds ik fring probeerde te downloaden, hapert er heel wat aan de market!

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
BlackShift

BlackShift

  • Lid sinds 22 november 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #10
  • 22 november 2009
  • 13:57

Dit gebeurt bij mij ook erg vaak (htc magic, vodafone). Wat meestal werkt is de download annuleren, en dan weer opnieuw starten. @wouter hoe clear je de cache? ik kan in de market daar niet iets voor vinden.

Het lijkt bij mij vaker goed te gaan op het umts netwerk, via wifi lukt het me bijna nooit iets te downloaden. Vandaag lukt het me helemaal niet, dus misschien heeft het toch iets met de storing te maken. (@wolleges ik probeerde ook fring te installeren)

Wat ik dacht, dat de market misschien een protocol gebruikt waarbij een tcp/udp port wordt open gezet, maar dat dat niet werkt met mijn eigen firewall op wifi, of soms niet en soms wel op het umts netwerk van vodafone. Maar dat is slechts raden… Het is wel irritant vindt ik.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren