Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jaarring

Jaarring

  • Lid sinds 26 oktober 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 oktober 2009
  • 10:09

Hallo,
ik heb een vraag over mijn htc hero, deze heeft namelijk problemen om via het draadloos netwerk bij ons te internetten. de telefoon is wel verbonden met het netwerk en heeft ook permanent vol bereik. maar als ik dan op browser klik en naar een site ga dan zegt ie dat de webpagina niet beschikbaar is.
bij de opvolgende sugesties die hij dan geeft schiet ik ook niets op. ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen!


gr jaarring

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #2
  • 26 oktober 2009
  • 12:50

De definitie van een howto is dat er een uitleg gegeven wordt over een bepaald onderwerp, handeling of actie. Deze post dan ook ‘gemoved’ naar een andere sectie.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)

Uhmmmm…. Android?

Jaarring

Jaarring

  • Lid sinds 26 oktober 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 oktober 2009
  • 21:32

Niemand?

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Menno_B.

Menno_B.

  • Lid sinds 21 augustus 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 oktober 2009
  • 08:26

Kan het misschien zijn dat je router ook op MAC Adress beveiligd is? Je kunt dan namelijk wel vaak verbinden, maar niet internetten.

Oplossing is dan het toevoegen van je MAC Adress op de router.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Jaarring

Jaarring

  • Lid sinds 26 oktober 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 oktober 2009
  • 12:35

Volgens mij ligt t niet aan de router want, een huisgenoot van mij heeft de nieuwe iphone en die doet het er wel op….

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
lampie

lampie

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 54
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 oktober 2009
  • 12:49

ik zou het zo niet weten als de router geen mac filtering heeft dan moet dat gewoon doorgelaten worden.

Maar heb je al eens geprobeerd the standaard instellingen proberen terug te zetten..

Brouwser openen –> menu – meer dan staat er helemaal onderaan standaard instellingen herstellen.. Mischien dat er ergens een foute instelling is ingeslopen.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
eew

eew

  • Lid sinds 31 oktober 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #7
  • 1 november 2009
  • 20:51

Ik had dit probleem met mijn magic, is je router toevallig wpa beveiligd, en staat de encryptie op AES. Probeer deze dan eens op tkip te zetten (als die optie er is). Heeft voor mij geholpen.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
freddyemmer

freddyemmer

  • Lid sinds 14 oktober 2009
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #8
  • 2 november 2009
  • 14:53

ik heb dit probleem ook gehad thuis. Heb je een N router? ik heb gemerkt dat bij mij thuis wifi op android alleen goed werkt als hij in G modes only staat. mogelijk kun je dat proberen.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren