Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OPPO Reno 10x Zoom

  • OnePlus 7 Pro

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

danii1986

danii1986

  • Lid sinds 11 oktober 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 oktober 2009
  • 16:57

Goedemiddag!

Ben weleens verbonden met een WIFI maar heb dan geen internet:confused:. Hoe kan dit? Ik heb hier last van op mijn werk, maar ook bij mijn vriendin thuis.

Is hier iets voor?

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
PaveInnocent

PaveInnocent

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 199
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 oktober 2009
  • 23:50

Hebben de computers op de wifi dan wel internet?
kan zijn dat het netwerk alleen lokaal is (dat het internet vaak wegvalt)

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 oktober 2009
  • 19:31


Tips & Trucs / Howto's
Post hier je tips, trucs, handleidingen, etc. Stel hier niet je eigen ‘Hoe moet ik…?’ vragen, gebruik daar de overige forumcategorieën voor.

Zijn de moderatoren ook nog een beetje wakker, of ben ik niet de enige die het overzicht hier compleet kwijt is?

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
piesnot

piesnot

  • Lid sinds 08 juni 2009
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 oktober 2009
  • 19:43

danii1986;8345
Goedemiddag!

Ben weleens verbonden met een WIFI maar heb dan geen internet:confused:. Hoe kan dit? Ik heb hier last van op mijn werk, maar ook bij mijn vriendin thuis.

Is hier iets voor?
dit is een vraag en geen how-to/tutorial, je hebt deze vraag onjuist gedeponeerd

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Johnno

Johnno

  • Lid sinds 08 november 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 november 2009
  • 22:29

Ik heb hetzelfde probleem. Ik kan wel via web 'n walk netten, maar via WIFI is tot nu toe nog een groot probleem.

Let me know if you know

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
freddyemmer

freddyemmer

  • Lid sinds 14 oktober 2009
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 november 2009
  • 12:43

Zorg dat je router in G modes only staat en Wifi werkt gewoon. Bv de htc magic werkt niet op een router die in N-modes staat.

Dat was bij mij de oplossing.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
JP2000

JP2000

  • Lid sinds 02 november 2009
  • Berichten 77
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 november 2009
  • 15:23

freddyemmer;9697
Zorg dat je router in G modes only staat en Wifi werkt gewoon. Bv de htc magic werkt niet op een router die in N-modes staat.

Dat was bij mij de oplossing.

…eh, en hoe doe je dat? (tele2 Router) :confused:

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
inbedrijf

inbedrijf

  • Lid sinds 10 augustus 2009
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 november 2009
  • 16:12

Tele router staat standaard op mixed mode B/G dat is ook prima. Waarschijnlijk doe je iets niet goed bijvoorbeeld. Wachtwoord of dergelijke waardoor de android zich blijft aanmelden op het netwerk terwijl dit natuurlijk niet kan.

Zoek anders eens op dit forum het is namelijk al eens vaker voorbij gekomen.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
freddyemmer

freddyemmer

  • Lid sinds 14 oktober 2009
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 november 2009
  • 07:48

JP2000;9980
…eh, en hoe doe je dat? (tele2 Router) :confused:

dat is per router verschillend dat kan ik helaas niet zo opdreunen.
Anders moet je even wat schermprintjes posten.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
JP2000

JP2000

  • Lid sinds 02 november 2009
  • Berichten 77
  • Reputatie 0
  • #10
  • 18 november 2009
  • 09:13

het lijkt er nu op dat er een ander probleem speelt bij m'n Hero. Alleen de standaard browser doet niet wat ie moet doen. De market en apps zoals nu.nl en teletekst bijvoorbeeld doen het wel. Maar ik kan nergens de standaard browser verwijderen en er opnieuw opzetten?

Bewerkt (22 april 2013 12:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren