Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

stefanclement

stefanclement

  • Lid sinds 11 mei 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 mei 2011
  • 08:49

Deze telefoon wordt voornamelijk gebruikt om te bellen, maar er moesten we een aantal apps op, dus dacht op mij tablet kon ik gewoon account aanmaken en verwijderen maar op de telefoon niet…

Bewerkt (12 mei 2011 08:49)
4dollars

4dollars

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #2
  • 12 mei 2011
  • 11:58

Kan niet! Snap ook het probleem niet. Laat het er lekker op staan, je hoeft het toch niet te gebruiken.

Bewerkt (12 mei 2011 11:58)
ischrieken

ischrieken

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 februari 2012
  • 15:58

Terreur!

Bewerkt (24 april 2013 14:18)
esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #4
  • 26 februari 2012
  • 16:13

ischrieken;273367
Terreur!

Wat een onzin..je weet als je een android neemt dat dit werkt met een google account. Zonder deze kan je er niets mee en kan je beter een nokia 3310 nemen. Als je een factory reset doet ben je de apps die je wilde hebben ook weer kwijt en kan je ze ook niet terug zetten dmv een titanium backup of zo. (hier moet je trouwens geroot voor zijn) Dus tja laat dat account gewoon staan. Je hoeft het toch niet te gebruiken verder? maar je kan iig wel apps uit market halen als dit nodig is.

Bewerkt (24 april 2013 14:18)

AW Forum Queen voor het leven

Liquid_Li0n

Liquid_Li0n

  • Lid sinds 22 november 2011
  • Berichten 715
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 september 2012
  • 09:48

ik heb een goedkoop crappy android toestelletje aangeschaft en hiermee heb ik weinig ruimte, nu zag ik dat mijn contacten en picasa foto's waren gesynched en dit neemt veel plaats in. Nu lees ik hier dat je dit niet kan verwijderen zonder fabrieksinstellingen te doen.

Maar ik zag bij de toepassingen –> alles –> opslag contacten, agenda-opslag staan, als ik dat aanklik kan ik op “gegevens wissen” klikken drukken maar worden zo alle contacten niet gewist? of syncht hij dan ook direct met men account en ben ik dan mijn contacten overal kwijt?

Bewerkt (24 april 2013 15:32)

Huidig: Galaxy Note 3 SM-N9005 4.4.2 NE2 rooted stock with KNOX 0x0
Tablet: ASUS Transformer TF300T + dock
Backup: Alcatel OneTouch 918 rooted
Verkocht: Galaxy S2 en Galaxy Note II

doctormetal

doctormetal

  • Lid sinds 18 augustus 2010
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 september 2012
  • 13:32

Liquid Li0n;338011
ik heb een goedkoop crappy android toestelletje aangeschaft en hiermee heb ik weinig ruimte, nu zag ik dat mijn contacten en picasa foto's waren gesynched en dit neemt veel plaats in. Nu lees ik hier dat je dit niet kan verwijderen zonder fabrieksinstellingen te doen.

Maar ik zag bij de toepassingen –> alles –> opslag contacten, agenda-opslag staan, als ik dat aanklik kan ik op “gegevens wissen” klikken drukken maar worden zo alle contacten niet gewist? of syncht hij dan ook direct met men account en ben ik dan mijn contacten overal kwijt?
Als je contacten met Google gesynchroniseerd zijn, dan komen ze vanzelf weer terug als je kies voor gegevens wissen. Het wissen heeft alleen effect op de telefoon zelf.

Als je naar Accounts & Synchronisatie gaat en je daar je Google account selecteert, kun je met de vinkje bepalen wat wel en niet gesynchroniseerd wordt. Als je daar een vinkje weghaalt en dan de gegevens van de bijbehorende applicatie wist, zal die data niet meer terugkomen op je telefoon.

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
francis

francis

  • Lid sinds 03 september 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 maart 2013
  • 14:08

ik dacht ik meld even dat dit iig bij CM 9.1 wel degelijk mogleijk is(SGS)

Bewerkt (21 mei 2013 14:17)
Kroszover

Kroszover

  • Lid sinds 19 oktober 2015
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 oktober 2015
  • 03:56

Me telefoon vrag telkens naar myn eerste account

esjoy040876

esjoy040876

  • Lid sinds 30 januari 2018
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 januari 2018
  • 20:22

Bijna goed

1. Instellingen 
2. Accounts
3. Google  (Gmail. ..)
4. Menu selecteren. In nieuwere telefoons door de 3 puntjes menu in het design

In oudere telefons via de menuknop op de telefoon, naast de startknop

5. Account wissen.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren