Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Earl_Grey

Earl_Grey

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 75
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 februari 2011
  • 13:52

Ik krijg op deze link https://market.android.com/

dit bericht

This webpage is not available
De webpagina op https://market.android.com/ is mogelijk tijdelijk uitgeschakeld of permanent verplaatst naar een nieuw webadres.
Fout 200 (net::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID): Onbekende fout

Hebben meer mensen hier last van?

Bewerkt (6 februari 2011 13:52)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #2
  • 6 februari 2011
  • 13:52

Nee, bij mij doet ie het. Probeer het nog eens?

Bewerkt (6 februari 2011 13:52)
Earl_Grey

Earl_Grey

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 75
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 februari 2011
  • 13:57

nee werkt hier niet
zal het is op de foon proberen
foon doet het wel

Bewerkt (6 februari 2011 13:57)
Earl_Grey

Earl_Grey

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 75
  • Reputatie 0
  • #4
  • 6 februari 2011
  • 14:04

heb net mn browser gecleanded coockies history ed

Maar nu krijg ik een waarschuwing te zien die mij verteld dat

Dit is waarschijnlijk niet de site die u zoekt.


dan wat bla bla en de melding dat de server zegt hij is *.google.com in plaats van market.android.com

vreemd


als ik op doorgaan klik kom ik op de markt maar geen secure versie. Geen HTTPS dus

Bewerkt (6 februari 2011 14:04)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6253
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #5
  • 6 februari 2011
  • 14:06

Vreemd, hier werkt hij wel (op Chrome en IE).

Bewerkt (6 februari 2011 14:06)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 februari 2011
  • 14:07

Doet het gewoon hier.

Bewerkt (6 februari 2011 14:07)
Earl_Grey

Earl_Grey

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 75
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 februari 2011
  • 14:08

ik zal de boel hier even opnieuw opstarten

Bewerkt (6 februari 2011 14:08)
Earl_Grey

Earl_Grey

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 75
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 februari 2011
  • 14:20

kan wel naar de market gaan maar ik krijg eerst weer de waarschuwing te zien. Als ik dan doorklik kom ik op de market uit maar geen HTTPS pagina. Als ik wil aanmelden gebeurt dat wel op een HTTPS pagina maar kom dan toch weer terug op geen HTTPS pagina.
gisteren werkte het wel onde HTTPS.
Mss goed te vertellen dat de hele web market bij nog niet heeft gewerkt. Kan alles zien, ook opinstalleren drukken maar de apps komen niet aan op mn..

SGS met Fro, standard rom met roots

Als ik op de onbeveiligde market pagina sta en op “my market account” klik kom ik uit op een onbeveiligde pagina.
Als ik op de onbeveiligde market pagina sta en op “mijn account” klik kom ik wel uit op een beveiligde pagina.
De eerste account staat in het Eng maar mijn gewone google account staat in het NL

laatste versie van chrome 9.*

Bewerkt (6 februari 2011 14:20)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6253
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #9
  • 6 februari 2011
  • 14:22

Welke browser?

Bewerkt (6 februari 2011 14:22)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #10
  • 6 februari 2011
  • 15:06

Het heeft misschien te maken met de windows-firewall. Ik heb de afgelopen week een paar keer de site bezocht en de ene keer krijg ik 'm gewoon te pakken en de andere keer niet. Nu ook niet meteen. Krijg dan dit te zien: “er is een probleem met het beveiligingscertificaat van de website.” Je kan dan toch nog via een link op de site komen, maar de adresbalk wordt dan rood gekleurd. Niet echt geruststellend. Ik heb IE en Chrome hier en ook met deze laatste kwam ik niet op de website.

Bewerkt (6 februari 2011 15:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren