Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

alpinadrachten

alpinadrachten

  • Lid sinds 30 juli 2009
  • Berichten 82
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 juli 2009
  • 21:19

Heren,

Ik heb sinds gisteren de HTC hero. Ben er erg blij mee alleen ik heb een probleempje met mijn wifi.

Ik heb thuis een draadloos netwerk en daar heb ik verbinding mee gemaakt. Dat gaat prima alleen ik kan vervolgens geen internetpagina openen. Krijg na een tijdje de melding dat de pagina niet beschikbaar is….

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
phoentje

phoentje

  • Lid sinds 29 juli 2009
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 juli 2009
  • 22:52

Weet je zeker dat je een verbinding heb? Zie je het mac-adres bijv ook op je routerinterface verschijnen?
Zet zoiezo even als test je mobiele internet uit zodat je echt alleen op Wifi aan het roamen bent

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
alpinadrachten

alpinadrachten

  • Lid sinds 30 juli 2009
  • Berichten 82
  • Reputatie 0
  • #3
  • 31 juli 2009
  • 09:29

@ Phoentje,

Ik heb zowieso mijn mobiel internet uit staan.
Mijn databundel is namelij knog niet actief.

Hij zegt verbonden enz enz op de telefoon.
Ik zal even kijken of ik ook een macadres zie.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
P_vanderboon

P_vanderboon

  • Lid sinds 27 augustus 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 27 augustus 2009
  • 21:00

Ik heb hetzelfde probleem. Wel wifi verbinding (werkt prima in de “Markt” en met mail) alleen werkt het niet met de browser.

Mac-adres en alles is aanwezig…. enig idee?

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
Johnno

Johnno

  • Lid sinds 08 november 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 november 2009
  • 01:26

Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb wel verbinding met wireless router, maar verder ho maar. wie helpt?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
SnelleEdje

SnelleEdje

  • Lid sinds 13 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 december 2009
  • 12:51

Nou, ik moet me helaas toevoegen aan deze rij. Heb sinds gisteren mij Hero en ben er erg blij mee, maar browsen werkt inderdaad niet.
Er is wel verbinding met internet, twitter wordt netjes gesynchroniseerd en ook de synchronisatie met mijn google adresboek gaat goed. Het is me (geloof ik) één keer gelukt om een internetpagina op mijn scherm te krijgen. Ik krijg altijd een leeg scherm met een stilstaande “prograssion bar” (hoe heet dat op z'n nederlands?) eronder.
Ik heb eeb b/g draadloos netwerk, beveiligd met wpa2-personal. Verder had ik een (goed ingesteld!) mac filter actief. Deze laatste staat nu uit, maar dat helpt dus niet.
Buildnummer: 2.73.404.5 (de laatste voor zo ver ik weet).
Kunnen hero's met een ander buildnummer wel browsen?
Iemand nog een hint?
Vast heel erg bedankt!
Groet,
Edwin.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Marnix

Marnix

  • Lid sinds 10 december 2009
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #7
  • 13 december 2009
  • 18:44

Ik heb Reeds 3 weken een htc heroes en die werkt zeer goed via wiffi en mobiel internet,

Ik werk thuis en op mijn werk via wiffi en hij switcht zonder problemen tussen deze 2,

Thuis heb ik wpa/passphrase/aes en dat werkt prima. (ook TKIP)

Ik weet niet of wpa2 ondersteund word door de heroes.

Verder ben ik bij proximus (belgie)

Hebben julie al eens julie router herstart? dit kan soms problemen geven om nieuwe toestellen voor de eesrte X te verbinden

Staat de ssid aan ?
Je kan altijd eens proberen om je beveiliging uit te schakelen om te zien of het dan wel lukt.

mvg

marnix

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
SnelleEdje

SnelleEdje

  • Lid sinds 13 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 december 2009
  • 23:52

Hmm, schiet mij maar lek.
In mijn zoektocht naar een oplossing had ik o.a. een statisch ip-adres (en de andere gegevens) ingegeven. Dat hielp dus niets.
Nu heb ik zojuist het statische ip-adres disabled, waardoor deze gegevens weer netjes via dhcp “binnenkomen”.

Hoewel ik aan mijn routerinstellingen helemaal niets veranderd heb, kan ik nu wel gewoon browsen.
Geen idee hoe dit nou weer komt, maar wel blij dat het weer werkt.

WPA2 wordt dus ondersteund.

Grtz.
Edwin.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
ttom

ttom

  • Lid sinds 15 januari 2010
  • Berichten 15
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 februari 2010
  • 11:10

Net hetzelfde probleem bij m'n Hero!!

All aps werken. Updates gaan feilloos (Facebook,Twitter,Gmail). Google Maps werkt…

Maar surfen niet! Ik zit bij Telenet (België) en heb alle instellingen nagekeken. Maar veronderstel dat als de apps werken alles goed zit. Toch?:confused:

Bij m'n instellingen staat trouwen “Mobiel netwerk : verbonden”!:eek:

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
Ippe_Ziepe

Ippe_Ziepe

  • Lid sinds 31 maart 2009
  • Berichten 297
  • Reputatie 0
  • #10
  • 3 februari 2010
  • 11:13

Same here.

Volgens mij ligt het aan WPA2. Op WPA verbindt mijn G1 namelijk wel.

(Met WPA2 wel verbinding, maar geen internet.)

Bewerkt (22 april 2013 12:17)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren