Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Huawei P30 Pro

  • Google Pixel 3 XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

jozef

jozef

  • Lid sinds 05 juli 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 juli 2009
  • 12:54

Hi ik heb een vraagje

kan iemand mij vertellen of er een programma is waardoor ik mijn tel als modem kan gebruiken voor mijn laptop :?:
Zodat ik bestanden van mijn laptop via de tel kan versturen naar collega`s

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
piesnot

piesnot

  • Lid sinds 08 juni 2009
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 juli 2009
  • 12:41

jozef
Hi ik heb een vraagje

kan iemand mij vertellen of er een programma is waardoor ik mijn tel als modem kan gebruiken voor mijn laptop :?:
Zodat ik bestanden van mijn laptop via de tel kan versturen naar collega`s

http://www.androidplanet.nl/803/pdanet- … als-modem/

algemene-vragen-over-android-f21/internet-op-pc-laptop-via-g1-t374.html

http://i.gizmodo.com/5153525/how-to-tet … -broadband

http://graha.ms/androidproxy/

google en gij zult vinden, … zucht

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
Jaap

Jaap

  • Lid sinds 07 juli 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 juli 2009
  • 10:21

Bovenstaande links gekeken en gegoogled, ik wil mijn Magic als modem gebruiken op mijn MacBook pro, apple laptop dus… Hierover kan ik nergens iets vinden.

Is dit mogelijk?

Groet, Jaap.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Jaap

Jaap

  • Lid sinds 07 juli 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 augustus 2009
  • 18:03

Niemand? :cry:

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 augustus 2009
  • 18:12

jawel tehter dan kun je draadloos op je magic inloggen en gaan gebruik het best vaak.

maar je moet root hebben.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #6
  • 20 augustus 2009
  • 21:03

Heeft niets met een Mac, windows of wat dan ook te maken..

Het is in principe gewoon je telefoon als modem gebruiken (Is overigens niet toegestaan door de NL providers). Zoekt en gij zult vinden….

Bewerkt (22 april 2013 12:11)

Uhmmmm…. Android?

Jaap

Jaap

  • Lid sinds 07 juli 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 augustus 2009
  • 21:42

Ruud
Heeft niets met een Mac, windows of wat dan ook te maken..

Het is in principe gewoon je telefoon als modem gebruiken (Is overigens niet toegestaan door de NL providers). Zoekt en gij zult vinden….

Klopt volgens mij niet helemaal, er is voor de PC een programma'tje waarmee je je magic als modem kunt gebruiken, voor de Mac is er volgens mij nog niet. tenzij je als root gaat klooien maar daar waag ik me liever niet aan…

gr, Jaap

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #8
  • 21 augustus 2009
  • 08:42

Jaap
Ruud
Heeft niets met een Mac, windows of wat dan ook te maken..

Het is in principe gewoon je telefoon als modem gebruiken (Is overigens niet toegestaan door de NL providers). Zoekt en gij zult vinden….

Klopt volgens mij niet helemaal, er is voor de PC een programma'tje waarmee je je magic als modem kunt gebruiken, voor de Mac is er volgens mij nog niet. tenzij je als root gaat klooien maar daar waag ik me liever niet aan…

gr, Jaap


als dat zo is heb je net antwoord gegeven op je eigen vraag. ik ken het alleen als je root hebt en werkt heel leuk.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Jaap

Jaap

  • Lid sinds 07 juli 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #9
  • 21 augustus 2009
  • 09:11

Even wachten dus op een Mac versie van de PC programma'tje… ;-)

Ik ben er niet zo handig mee dat ik als root ga klooien, veel te bang dat ik dan een keer iets naar de knoppen help.. :shock:

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #10
  • 21 augustus 2009
  • 11:41

Als je je toestel als modem gebruikt dan ‘straalt’ deze een draadloze verbinding uit. Deze verbinding kun je mee connecten via je draadloze internettool op je Pc/Mac. Dus zover ik weet geen aparte applicatie nodig? Heb dan wel geen Mac, maar bij Windows hoef je in ieder geval niets te installeren..

Bewerkt (22 april 2013 12:11)

Uhmmmm…. Android?

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren