Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Coffee

Coffee

  • Lid sinds 25 februari 2009
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 juni 2009
  • 04:51

Mensen ervaring met overclocken van de G1?

Twee apps gevonden ‘open overclocker’ en ‘overclockwidget’

Gebruik momenteel de widget en moet zeggen dat alles een stuk sneller lijkt te draaien. Iemand problemen of hinder ondervonden met hogere cpu settings?

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
thenigelman

thenigelman

  • Lid sinds 04 juni 2009
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 juni 2009
  • 10:33

ik heb er geen ervaring mee maar wel gelezen dat je ermee moet oppassen, omdat de sporen op de printplaat hier niet op berekend zijn.

Nigel

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 juni 2009
  • 12:49

ga niet hoger dan 527.5 omdat de maximale stand is. en eigenlijk ook de standaard. alles daarboven is echt overclocken maar ook echt risicovol.

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
maus010

maus010

  • Lid sinds 10 maart 2009
  • Berichten 278
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 juni 2009
  • 17:40

Ik gebruik open overclocker. Heb hem nu op 528mhz staan en ondervind er absoluut geen problemen mee. Hij werkt idd een stuk sneller. Alleen jammer is dat na een reboot de instellingen weer terug gaan naar 384mhz.

De widget zegt me niets. Ga ik ff onderzoeken

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
maus010

maus010

  • Lid sinds 10 maart 2009
  • Berichten 278
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 juni 2009
  • 17:53

Nou……..moet zeggen dat de overclockwidget erg goed werkt.
Ook na het rebooten blijft de cpu snelheid op 528mhz staan!
Vaarwel openoverclocker………welkom overclockwidget

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 juni 2009
  • 19:31

er zijn nu al roms die standaard op deze snelheid zijn ingesteld erg handig. je batt gaat er niet langer door mee.

Bewerkt (22 april 2013 12:10)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren