Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

pietervw

pietervw

  • Lid sinds 14 juni 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 juni 2013
  • 10:09

Dag allen,

Sinds vandaag heeft mijn nog redelijk nieuwe Acer Liquid een klein probleempje… dit zonder dat ik iets nieuw heb geïnstalleerd of aan de instellingen heb geprutst naar mijn weten…

Als ik iemand bel, vanaf dat ik het nummer heb ingetikt en start met bellen, wordt mijn scherm zwart en werkt geen enkele toets langs zijkant of bovenaan meer, alsook het scherm krijg ik niet meer aan… Zo kan ik ook zelf niet meer afleggen, of bijvoorbeeld bij voicemail “om uw spraakberichten te beluisteren, toets 1” op die bewuste toets 1 drukken…

Enige manier om dan weer met de telefoon aan de slag te kunnen is voorlopig batterij er even uit halen… maar als ik dat vanaf nu moet doen elke keer ik iemand moet bellen is dat ook geen pretje…

Ik heb al even een antivirus geïnstalleerd, maar die vindt niks…

Iemand ervaring hiermee?

Groetjes,
Pieter

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6039
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 14 juni 2013
  • 10:48

Geen Algemene vraag over Android, daarom verplaatst naar het forum van de Acer Liquid/Liquid E

badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 juni 2013
  • 02:12

Zet hem eens terug naar fabrieksinstellingen.

Ik denk dat er een softwarefoutje inzit.
Zal niks hardwarematig zijn.

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

hveener

hveener

  • Lid sinds 18 juli 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 augustus 2013
  • 19:59

Heeft iemand al een oplossing ik heb namelijk hetzelfde probleem.
Heb al terug naar fabrieks- instellingen gedaan.

Gr Hveener

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren