Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rven

Rven

  • Lid sinds 22 mei 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 mei 2012
  • 21:49

Beste forum leden,

na mijn updat naar android 4.0.3 draait mijn scherm niet automatisch mee.

Ook heb ik alles gedaan wat hier in deze berichten gedaan, maar niks werkt.
Ja maar 1 dag en daarna doet hij het weer niet.

Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op moet lossen?

gr.

Rven13

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
weepeetje

weepeetje

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 mei 2012
  • 20:49

Rven,
Dit is bij Acer bekend heb zelf mijn A500 opgestuurd omdat ze bij Acer dachten dat het iets hardware matig is.
Nu hebben ze mijn tablet terug gezet naar 3.2.6. en mag ik niet meer naar de laatste tot er een update komt die dit gaat oplossen.
MAAR HET BESTE IS DAT EEN IEDER DIT DOORGEEFT AAN DE HELPDESK DAN GAAN ZE ER MISSCHIEN EERDER MEE AAN DE SLAG.
Volgens Acer heeft niet ieder tablet er last van.

Pieter

Rven;303741
Beste forum leden,

na mijn updat naar android 4.0.3 draait mijn scherm niet automatisch mee.

Ook heb ik alles gedaan wat hier in deze berichten gedaan, maar niks werkt.
Ja maar 1 dag en daarna doet hij het weer niet.

Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op moet lossen?

gr.

Rven13

Bewerkt (24 april 2013 14:54)
weepeetje

weepeetje

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 mei 2012
  • 20:53

Hallo,

Kan je misschien een korte beschrijving (met links) geven hoe jij alles hebt gedaan.
Zou je zeer erkentelijk zijn je hebt er toch ook de ICS 4.0.3 opstaan

flevo;295834
halloik probeer van alles maar wanneer ik met nflash begin krijg ik na sbk de foutmelding van missing msys-iconv-2dllbij apperaatbeheer - universal serial bus controller wel de aver picasso usb boot recovery driver alleen met een geel driehoekje erin.
wat doe ik of wat gaat er fout bij mij

probleem is opgelost
ik heb sdk opnieuw gedownload.
met ics root van blackthund3r geroot
en met nvflash cwm er op gezet

mvg flevo

Bewerkt (24 april 2013 14:54)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 mei 2012
  • 17:03

weepeetje;304028
Hallo,

Kan je misschien een korte beschrijving (met links) geven hoe jij alles hebt gedaan.
Zou je zeer erkentelijk zijn je hebt er toch ook de ICS 4.0.3 opstaan

kijk eens op Forum TegraOwners • View topic - ICS Root for Iconia Tab A500/A501/G100W/A510/A511 deze methode heb ik gebruikt.

Bewerkt (24 april 2013 14:54)
weepeetje

weepeetje

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 mei 2012
  • 17:19

Heb deze ook al een keer geprobeerd maar kan nog steeds niets met een filemanager verwijderen dus r/w werkt niet. Toestel zegt wel dat hij gerooted is. Dus superuser staat erop.
Of heb jij nog iets anders gedaan hen je er ook een CWM erop staan.

flevo;304279
kijk eens op Forum TegraOwners • View topic - ICS Root for Iconia Tab A500/A501/G100W/A510/A511 deze methode heb ik gebruikt.

Bewerkt (24 april 2013 14:54)
haka12

haka12

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 juni 2012
  • 20:43

bovenstaande wat flevo zegt heb ik ook gedaan mijn tablet staat nu in engels en kan geen Nederlands kiezen of mijn scherm draaien.
heb ook superuser.
kan iemand mij een link geven hoe ik een andere ROM er op kan zetten zoals bv Thor (heeft goede recenties)
of hoe ik anders terug kan naar Gingerbread.
tablet is van Orgine een Packard bell liberty tab.
alvast bedankt voor je hulp

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
marcki23

marcki23

  • Lid sinds 23 mei 2011
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 juni 2012
  • 11:10

haka12;310675
tablet is van Orgine een Packard bell liberty tab.

Liberty tab is een kopie van de Iconia, hoor :p
Reden is dat Acer in 2007 PB heeft overgenomen en later onder een andere naam dezelfde tab heeft uitgebracht.

Over het ‘probleem’ kan ik je niet helpen. Ik heb nog stock rom op 3.2 (en wil ook niet updaten gezien alle mogelijke issues).

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Manado

Manado

  • Lid sinds 19 februari 2012
  • Berichten 55
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 november 2012
  • 10:58

Sorry beste mensen, ik heb echt problemen met het Engels.
Is er iemand die een stappenplan in het Nederlands op kan maken hoe ik mijn vrouw haar A500 kan rooten?
Het is de bedoeling dat deze d.m.v. een USB-dongel en een sim kaartje van “bliep” (www.bliep.nl) online kan gaan voor facebook, skypen e.d.
Wie wil/kan mij helpen want het is overal in het Engels en bijna overal wordt het weer anders uitgelegd, en echt Engels is niet mijn taal.
Beter Nederlands, Duits of Indonesisch.

Bewerkt (24 april 2013 15:52)
marcki23

marcki23

  • Lid sinds 23 mei 2011
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 november 2012
  • 16:39

Een USB dongel op Android? Ik dacht dat de meeste dongels niet op Android werken. De KPN dongle werkt bijvoorbeeld niet. Alleen wat chinese dingen werken, maar dat is ook prutsen met de juiste drivers.

Ik zou het bij Wifi houden ;-)

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Manado

Manado

  • Lid sinds 19 februari 2012
  • Berichten 55
  • Reputatie 0
  • #10
  • 14 april 2015
  • 13:04

Beste mensen,

Dit is al niet zo'n recent onderwerp al aardig gedateerd, maar ik heb de Acer Iconia A500 nog steeds en tot op heden nog niets aan veranderd behalve dat hij geroot is.
Is er ondertussen iemand die een duidelijke beschrijving heeft hoe deze tablet netjes is op te waarderen naar bij voorkeur de laatste android versie?
En dan zou het leuk zijn als de Micro SD (uitbreidingsslot) het ook gaat doen want het interne gehugen zit nokkie vol.

Alvast bedankt Manado

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren