Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 januari 2012
  • 19:30

vernieuwde versie


om de 3.2 versie te kunnen rooten moet je deze eerst eerst downgraden naar 3.0.1. Dit kan je op de volgende manier doen.

Handleiding om 3.2 geroot te krijgen.

Je moet om terug naar 3.0.1 te gaan eerst een onstabiele engelse update.zip versie downloaden. Download de volgende 3 files van dropbox en pak deze uit en zet de update.zip op je ext. Sdcard zetten.
unstable update-zip voor winrar
http://dl.dropbox.com/u/59501632/downgrade_not_stable.part1.rar
http://dl.dropbox.com/u/59501632/downgrade_not_stable.part2.rar
http://dl.dropbox.com/u/59501632/downgrade_not_stable.part3.rar

unstable update.zip nu met 7-zip
http://dl.dropbox.com/u/59501632/downgrade_not_stable_v2.7z.001
http://dl.dropbox.com/u/59501632/downgrade_not_stable_v2.7z.002
http://dl.dropbox.com/u/59501632/downgrade_not_stable_v2.7z.003

Je zet je tablet aan en je houd tegelijkertijd de volume down knop ingedrukt tot je letters in de linker boven hoek ziet verschijnen de onstabiele update wordt automatisch geïnstalleerd.

Je hebt nu een onstabiele versie die een fout melding blijft geven nl met:
Het proces android.process.acore is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw.

Zet je tablet nu uit.
Om er nu een juiste versie van Acer 3.0.1 van te maken moet je de 3.0.1 versie downloaden van xda-developers dit is een update.zip en deze moet je onuitgepakt op je ext-sdcard zetten. Wel de
onstabiele update.zip eerst verwijderen cq overschrijven.

http://vache-android.com/v1/download.php?fileID=76

Zet je tablet weer aan met de volume down ingedrukt.

je tablet start weer op en installeerd de Nederlandse 3.0.1 versie maar nog steeds met dezelfde foutmelding
Ga nu naar settings/instellingen en dan naar privacy. Als de fout melding terug komt klik weer op sluiten. Ga naar fabrieksinstellingen en klik op Tablet opnieuw instellen.
Als je tablet opnieuw is opgestart heb je de acer versie 3.0.1 erop staan en de foutmelding is ook weg.


Om te rooten moet iconia-root apk installeren en deze apk moet op je ext-sd kaart. Om deze apk te kunnen installeren moet je via je tablet op je ext-sdkaart kunnen komen met een file manager. Er staan verschillende in de market.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=634993&d=1308878044
en volg de aanwijzingen. Waarschijnlijk moet je ook nog bij instellingen - Toepassingen - onbenkende toepassinge aanvinken. dan werkt de apk.
Je bent nu geroot.

wil je ook ClockWorkMod installeren dan heb je acer recovery installer nodig uit de market als je bv cwm wilt.

Zorg voor een volle batterij. Zet voor de zekerheid de fabrieksinstellen eerst terug.
Ik heb alle info van XDA Revert OTA 3.2 back to 3.0.1 - xda-developers ik heb de tweede methode gevolgd.


mvgr Flevo

deze versie is vernieuwd op 15-2-2012

Bewerkt (24 april 2013 14:09)
mras

mras

  • Lid sinds 14 januari 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #2
  • 31 januari 2012
  • 09:10

dank je wel voor de uitleg! het is zeer duidelijk zo. ga in het komend weekend aan de slag.
maar toch nog een vraagje? hoe zit het dan met updaten? ik ga er van uit, dat ik toch weer de update voor 3.2 krijgt.
kan ik die dan gewoon instaleren? en hoe zit dat met het sd kaartje? moet die er in blijven zitten?of zijn de bestanden naar de tablet gecopyeerd? dat is me nog niet duidelijk.

Bewerkt (24 april 2013 14:10)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #3
  • 31 januari 2012
  • 09:24

ik zelf heb er gelijk een andere rom opgezet http://www.androidworld.nl/forum/acer-iconia-a500/28730-thor-a500-rom-v14-2-android-3-2-1-a.html en daar ben ik zeet tevree mee.
of er van acer zelf updates komen weet ik niet en als die verschijnen worden ze deenk wel hier vermeld. voorlopig is de laatste versie van acer 3.2 en deze kan volgens mij nog niet geroot worden vandaar dat ik er een andere geroote rom op heb gezet.
mijn sd kaartje zit bij mij standaard in het toestel en komt er inpricipe niet uit. als je wilt downgraden haalt je tablet de update.zip van je sd card af (de zip gewoon in de root van je sd card zetten) en installeerd deze op je tablet.

veel suc6

Bewerkt (24 april 2013 14:10)
mras

mras

  • Lid sinds 14 januari 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 februari 2012
  • 15:13

helaas krijg ik de bestanden niet uitgepakt! niet met winrar, en ook niet met winzip. mega upload werkt niet meer, dus ik denk dat we hier niet mee verder kunnen….. jammer maar ik wacht wel op een alternatief.

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 februari 2012
  • 19:01

mras;266295
helaas krijg ik de bestanden niet uitgepakt! niet met winrar, en ook niet met winzip. mega upload werkt niet meer, dus ik denk dat we hier niet mee verder kunnen….. jammer maar ik wacht wel op een alternatief.

Bedoel je de dropbox bestanden?

Edit
Alles gedownload op mn tablet toen naar mn pc en daar uitgepakt. Hier lukt het uitpakken wel. Mischien nog en een keer downloaden op je pc.


verzonden via mn acer a500 tablet

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
mras

mras

  • Lid sinds 14 januari 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #6
  • 3 februari 2012
  • 21:18


dit zie ik bij winrar

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
mras

mras

  • Lid sinds 14 januari 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #7
  • 3 februari 2012
  • 21:21


en dit bij winzip! maar ik ga het op jou manier proberen, dus eerst via de tablet, en dan naar de pc toe . je hoort het nog wel

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #8
  • 3 februari 2012
  • 21:23

mras;266421

dit zie ik bij winrar

Dan druk je op bladeren en wijst naar dat bestand, je had het al gedownload?

Bewerkt (24 april 2013 14:11)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

mras

mras

  • Lid sinds 14 januari 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 februari 2012
  • 21:34

heb ik ook al gedaan,maar krijg steeds de zelfde fout berichten. mn normale films etc krijg ik gewoon uitgepakt! mn pc is is up to date, dus daar kan het ook niet aan liggen. echt jammer dit. kan het zijn dat de bestanden beschadigt zijn? door dat megaupload gedoe? via de site van xda developers kan je het ook niet meer binnen halen.

Bewerkt (24 april 2013 14:11)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #10
  • 3 februari 2012
  • 21:41

Misschien dat 7zip er iets mee kan,daar zijn veel developers van gecharmeerd, anders weet ik 't ook niet.

Bewerkt (24 april 2013 14:11)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren