YouTube Music: muziek luisteren en clips kijken met officiële app

YouTube Music: muziek luisteren en clips kijken met officiële app

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

YouTube Red en YouTube Music

Google had met Google Play Music natuurlijk al een streamingdienst voor muziek. Het werd mogelijk om onbeperkt muziek te luisteren met Google Play Music All Access. Google had echter ook in de gaten dat veel mensen muziek luisteren via YouTube en besloot de beide diensten te combineren in YouTube Red.

Met de app wordt het ook mogelijk om de muziek offline te beluisteren en de clips offline te bekijken. Het is ook mogelijk om de muziek op de achtergrond te laten draaien, iets wat zonder YouTube Red-abonnement in de reguliere YouTube-app niet mogelijk is.

Beschikbaarheid

YouTube Red is voorlopig officieel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en dat geldt ook voor de YouTube Music-app. Naast de app voor YouTube Music heeft Google recent ook een losse app uitgebracht voor YouTube Gaming. Google heeft eerder al laten weten dat YouTube Red, en daarmee ook de andere nieuwe diensten, snel naar andere landen zullen komen.

Bron: YouTube Blog

YouTube Music - stream muziek en bekijk videos

YouTube Music - stream muziek en bekijk videos

Met de YouTube Music-app kun je muziek zonder advertenties luisteren en clips bekijken, maar ook muziek  op de achtergrond afspelen. Verder kun je de muziek dow ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk