Xiaomi TV Stick 4K in februari naar Nederland voor 60 euro (Exclusief)

Xiaomi TV Stick 4K in februari naar Nederland voor 60 euro (Exclusief)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi's gaat zijn TV Stick 4K volgende maand in Nederland verkopen voor 59,99 euro, dat maakte het bedrijf bekend bij Androidworld. Het is een concurrent voor de Google Chromecast en belangrijk is dat hij gebruikers laat streamen in een hoge 4K-resolutie.

Xiaomi TV Stick 4K

In december 2021 stelde Xiaomi een nieuwe streamingstickvoor die komt met Android TV 11. Je kan met het apparaat dus niet alleen content op je tv streamen maar ook apps gebruiken, net als op Googles laatste Chromecast met Google TV. Hij maakt je televisie slim en je koppelt de stick simpelweg in de Google Home-app.

De Xiaomi TV Stick 4K is de rechtstreekse opvolger van de Xiaomi Mi TV Stick die het streamen beperkte tot Full HD en nog kwam met de verouderde versie 9 van Android TV. Xiaomi maakt nu bij Androidworld bekend dat de TV Stick 4K naar Nederland komt in februari voor 59,99 euro.

Meegeleverde afstandsbediening

Met de meegeleverde afstandsbediening kan je door de interface navigeren of je kan de hulp inroepen van de Google Assistent. Wanneer je vervolgens films of series kijkt in apps als Netflix of Disney+, kan je genieten van een hoge 4K-resolutie en van de de geluidseffecten van Dolby Atmos.

De Xiaomi Tv Stick 4K

De Xiaomi Tv Stick 4K

Het stickje gebruikt 8 GB opslag voor je apps en het werkt met 2 GB RAM. Je kan de TV Stick 4K op je tv aansluiten via HDMI en je verbindt hem met netstroom met een micro-usb-kabel.$

Chromecast-concurrent

De TV Stick 4K is een goedkoper alternatief voor de Chromecast met Google TV die momenteel via grijze import in Nederland te koop is. Die kost momenteel 79,99 euro, maar hij komt wel met Google TV, dat is een variant van Android TV die content aanbeveelt op basis van de interesses van de gebruiker. Je kan alles over de Chromecast lezen in deze review.

Wat denk jij van de Xiaomi TV Stick 4K. Overweeg jij om deze te kopen als hij in februari in Nederland verschijnt? Misschien spreekt de Chromecast jou meer aan? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over Xiaomi:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk