Trailer voor korte film Google Spotlight Stories verschenen

Trailer voor korte film Google Spotlight Stories verschenen

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Spotlight Stories: On Ice

In eerste instantie verschenen de Spotlight Stories alleen op Motorola-toestellen, maar vorig jaar maakte Google de video's ook beschikbaar voor een aantal andere toestellen. De video's zijn zo gemaakt dat ze vanuit alle kanten te bekijken zijn. Wanneer je het scherm van je smartphone draait, zal het beeld ook verschuiven. Dat maakt de video's uitermate geschikt voor het gebruik in virtual reality-brillen als Google Cardboard.

De nieuwe film van Google Spotlight Stories, On Ice, zal binnenkort beschikbaar zijn en deze week is een trailer van de korte film verschenen. Deze korte film gaat over een sci-fi-schaatsshow en zijn grote ster die concurrentie krijgt van een onverwachte rivaal. De film wordt gemaakt door Evil Eye Pictures en wordt geregisseerd door Emmy-winnaar Shannon Tindle.

Release

De korte film zal 'binnenkort' verkrijgbaar zijn. Je kunt Google Spotlight Stories downloaden door op de onderstaande knop te drukken. Wanneer de app niet beschikbaar is voor jouw apparaat, dan kun je ook een van de 360-graden video's direct op YouTube bekijken.

Via: Variety

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk