Toffe superhelden films uit 2022 die je nu al kunt streamen

Toffe superhelden films uit 2022 die je nu al kunt streamen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er zijn dit jaar veel toffe superhelden films uitgekomen, wij gaan in vogelvlucht door de films die nu al te streamen zijn.

Beste superheldenfilms van 2022

Veel mensen genieten momenteel van een welverdiende kerstvakantie. Tel daar het regenachtige weer bij op en je hebt de perfecte situatie om nieuwe series te kijken. Heb je even geen inspiratie om iets uit te zoeken in het veel te grote aanbod op streamingdiensten? In deze video vind je de must-see series die in 2022 op Disney+, HBO Max, Netflix, en Apple TV+ verschenen.

Dan zijn er natuurlijk ook veel toffe superhelden films dit jaar uitgekomen die je nu al kunt streamen. Onze collega's van IGN Benelux hebben de beste voor je uitgezocht.

Nieuwe films en series

We geven je elke vrijdag een greep uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten in ons Nieuw Deze Week-rubriek, maar er is uiteraard nog veel meer nieuws om te kijken. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk