Samsung smart-tv’s bieden nu standaard toegang tot HBO Max

Samsung smart-tv’s bieden nu standaard toegang tot HBO Max

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung smart-tv’s bieden vanaf nu standaard toegang tot HBO Max, het streamingplatform dat nu officieel beschikbaar is in Nederland.

HBO Max op Samsung smart-tv’s

HBO Max is dinsdag officieel gestart in Nederland. Je kan via HBO Max films, series en docu's bekijken. Samsung springt hier meteen bovenop en stelt de HBO Max-app per direct beschikbaar voor al zijn smart-tv’s die vanaf 2016 zijn uitgebracht.

Hoe kun je HBO Max downloaden op je Samsung Smart TV?

Heb jij een abonnement afgesloten op deze nieuwe streamingdienst in Nederland en heb je een Samsung-tv? Dan kan je de HBO Max-app downloaden in de appstore, links op de menubalk van je TV. Je Samsung smart-tv moet dan wel verbonden zijn met internet. Zoek in de appstore naar HBO Max, selecteer de applicatie en klik op Downloaden. Je hebt een abonnement nodig om je aan te melden bij HBO Max. Abonnees van HBO GO kunnen hun bestaande gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken. Ben je nog geen abonnee, dan kun je je aanmelden op via de link op deze pagina.

Wat kun je op HBO Max bekijken?

Op het streamingplatform van WarnerMedia kun je kijken naar een brede collectie cultklassiekers, variërend van Harry Potter en Friends tot Game of Thrones en The Sopranos. En denk aan nieuwe releases, zoals Gossip Girl (seizoen 6), Succession (seizoen 3), Dune en The Matrix Resurrections. Daarnaast kun je de nieuwe series van HBO Max bekijken, zoals Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, Euphoria (seizoen 3) en Station Eleven.

Ben jij van plan om een abonnement op HBO Max te nemen? Of heb je al genoeg aan het aanbod van de huidige streamingdiensten? Laat ook je stem achter in onze nieuwste AW Poll.

HBO Max: Kijk films en TV

HBO Max: Kijk films en TV

Wat is HBO Max? HBO Max is een Amerikaanse streamingdienst en biedt onder andere content van HBO, Cartoon Network, DC en Warner Bros. De streamingdienst heeft te ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk