Pathé Trakteert Kids: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Pathé Trakteert Kids: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Pathé trakteert twee weken lang elke dag op een kinderfilm op Pathé Thuis. Dit doet de streamingdienst omdat de basisscholen en kinderopvang tot 8 februari dicht blijven. Welke film kun je vandaag gratis bekijken?

Pathé Trakteert Kids

Net als eind vorig jaar kun je weer twee weken lang elke dag gratis naar een film kijken via Pathé Thuis. Ditmaal staat de actie van Pathé Thuis in het teken van kinderen: “Deze keer is de actie speciaal voor kinderen en hun ouders, nadat dinsdag werd aangekondigd dat zij t/m 24 januari niet naar school kunnen.” Kinderen en ouders krijgen dus gedurende veertien dagen iedere dag een film cadeau die ze thuis kunnen bekijken via de streamingdienst.

Pathé Thuis zal samen met Cinekid de gratis films selecteren. Voorbeelden zijn De Kleine Vampier en Sing Song. De gratis films kunnen elke dag worden bekeken via Pathé Thuis en Androidworld houd je elke dag op de hoogte van de gratis film die Pathé aanbiedt.

Deze film is vandaag gratis

In de komende twee weken wordt elke ochtend om 09:00 uur via de sociale media-kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film er die dag gratis bekeken kan worden. De film is dus alleen die dag beschikbaar om te huren. Gelukkig hoef je niet elke dag de Facebook-pagina's erbij te halen want Androidworld brengt je dagelijks op de hoogte van de gratis films. Na het starten van de film heb je 48 uur om de film te bekijken. Ben je te laat? Morgen weer een nieuwe film!

Wanneer Gordon met pensioen gaat, kan hij het politiebureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan Paddy. Meer over deze animatiefilm lees je op Nieuw deze week.

Pathé Trakteert Kids: deze film kun je vandaag gratis bekijken

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk