Pathé Trakteert: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Pathé Trakteert: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Pathé Trakteert: deze film kun je vandaag gratis bekijken

Net als vorig jaar kun je weer twee weken lang elke dag gratis naar een film kijken via Pathé Thuis. Volgens de streamingdienst komt dit goed van pas, nu de bioscopen vanwege de aangescherpte maatregelen weer tijdelijk gesloten zijn. Wij zijn het daarmee eens en daarom brengen we je elke dag op de hoogte van de gratis film die Pathé aanbiedt.

Pathé Trakteert

Vanaf vandaag krijgen Nederlanders gedurende veertien dagen iedere dag een film cadeau die ze thuis kunnen bekijken via de streamingdienst. Het gaat in totaal om 14 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Hotel Mumbai en Booksmart.

In de komende twee weken wordt elke ochtend om 09:00 uur via de sociale media-kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film er die dag gratis bekeken kan worden. De film is dus alleen die dag beschikbaar om te huren. Gelukkig hoef je niet elke dag de Facebook-pagina's erbij te halen want Androidworld brengt je op de hoogte van de gratis films. En goed nieuws: je hebt deze keer geen code nodig, alleen een account.

Deze film is vandaag gratis

Meer over de Britse fantasy-dramafilm The Secret Garden lees je op Nieuw Deze Week.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk