Nvidia Shield Experience 9.1 update komt met automatische gamemodus

Nvidia Shield Experience 9.1 update komt met automatische gamemodus

Nvidia heeft de allernieuwste SHIELD Experience-update versie 9.1 uitgebracht voor SHIELD TV-apparaten. Deze update komt met een aantal verbeteringen die voornamelijk op gaming zijn gericht. Dit zijn alle nieuwe functies.

Nvidia Shield Experience 9.1 gamemodus

Experience Upgrade 9.1 komt met tal van verbeteringen en ook oplossingen voor bugs. SHIELD TV-gebruikers krijgen ook de beschikking over nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen ze de gamemodus automatisch inschakelen op televisies die dit ondersteunen. In combinatie met de ingebouwde gamemodus op veel moderne smart-tv's, zorgt deze instelling voor minder lag. Dit kan 10 frames besparen bij 60 fps, wat in bepaalde games het verschil kan maken.

De gamemodus biedt niet alleen voordelen tijdens het gamen. Ook bij het gebruik van videobel-apps zoals Google Duo of Zoom wordt de gamemodus automatisch ingeschakeld. Hierdoor verlopen gesprekken soepeler zonder lastige vertraging. Je hoeft je niet meer te herhalen als het mis gaat.

SHIELD TV-apparaten kunnen dankzij deze update tevens de instellingen van de smart-tv-weergavemodus bedienen om over te schakelen naar de spel- of gamemodus zonder dat je hiervoor zelf in de instellingen hoeft te duiken. Dit betekent dat je, ongeacht welke games je speelt, je de best mogelijke ervaring zou moeten hebben. Dat geldt ook voor het spelen van Android-games en zelfs emulators, GeForce NOW, en ook concurrerende cloudgaming- of gamestreamingdiensten.

  • AI-opschalingsondersteuning voor 60 Hz HDR10-video op de SHIELD Pro 2019
  • Nacht-luistermodus toe (alleen HDMI-audio)
  • Optie om weergave van HDR/Dolby Vision-content uit te schakelen
  • Optie om SHIELD alleen te activeren met logoknop (gamecontrollers)

Je kan de gehele lijst met verbeteringen hier vinden. Heb jij de update al op je Nvidia Shield binnen gekregen? Welke Shield heb je? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Nvidia Shield TV

De Nvidia Shield TV is onderdeel van NVIDIA nieuwste generatie mediastreamers en maakt van iedere televisie een smart-tv Lees meer

€ 149

Bestel op

Nvidia Shield TV Pro

De Nvidia Shield TV Pro is onderdeel van NVIDIA nieuwste generatie mediastreamers en maakt van iedere televisie een smar Lees meer

€ 199,99

Bestel op

Lees meer over:
Updates NVIDIA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties