Nieuwe Symfonisk-speaker van Sonos en IKEA kost 100 euro

Nieuwe Symfonisk-speaker van Sonos en IKEA kost 100 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

IKEA en Sonos gaan een nieuwe SYMFONISK-boekenplankspeaker uitbrengen. Het apparaat komt met verbeterde hardware, een lager stroomverbruik en nieuwe knoppen voor de bediening. Hij zal voor 99,95 euro te koop zijn.

SYMFONISK-boekenplankspeaker

Een nieuwe generatie van IKEA's SYMFONISK-boekenplankspeaker staat klaar. Het apparaat is plots op de Nederlandse IKEA-website verschenen, al is het nog niet bekend wanneer hij te koop zal zijn. Wel weten we dat de nieuwe boekenplankspeaker 99,95 euro kost en hij is verkrijgbaar als witte en zwarte variant.

IKEA heeft de luidspreker uitgebracht in samenwerking met Sonos. Op de IKEA-website is helaas weinig informatie te lezen over de verbeteringen vergeleken met de eerste generatie. Al kreeg Tweakers van IKEA Nederland te horen dat het apparaat een snellere processor heeft en meer geheugen heeft gekregen. Of de SYMFONISK-speaker ook grotere audiodrivers kreeg, is niet bekend.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Nieuwe Symfonisk-speaker van Sonos en IKEA kost 100 euro

Compatibel met Sonos

Daarnaast zal ook het stroomverbruik in stand-by lager liggen en het apparaat krijgt een langer snoer van 2 meter vergeleken met de 1,5 meter bij de eerste generatie. De fysieke knoppen zijn ook anders geplaatst. De boekenplankluidspreker is verder compatibel met de andere producten uit het Sonos-ecosysteem en kan met andere speakers worden gekoppeld.

Net als bij de eerste generatie kan je de speaker op een oppervlak plaatsen, of als een boekenplank aan de wand bevestigen met een muurbeugel. Die is apart verkrijgbaar. Lees alles over de eerste SYMFONISK-boekenplankspeaker in onze review. In september bracht IKEA ook al een nieuwe versie uit van zijn tafellamp met speaker.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de smarthome en speakers van IKEA? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk