Nieuw op Netflix, HBO Max en Disney+ in oktober

Nieuw op Netflix, HBO Max en Disney+ in oktober

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Wat voor nieuws is er allemaal op Netflix, HBO Max en Disney+ te zien in oktober? Onze collega's van Nieuw deze Week zochten het voor je uit.

Nieuw op HBO Max in oktober

De Emmy-winnende HBO-serie van Mike White, The White Lotus, keert terug op 31 oktober. De serie speelt zich ditmaal af in een Siciliaans resort en volgt verschillende gasten en medewerkers. ​Volgende maand verschijnt ook het derde seizoen van Pennyworth: The Origin of Batman's Butler. In dit seizoen zie je de opkomst van Alfred, die uiteindelijk de butler van Batman wordt.

  • Wil je een HBO Max-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.

Verder kun je deze maand kijken naar nieuwe afleveringen van The Vow, Part Two en Avenue 5. Filmliefhebbers kunnen deze maand op HBO Max onder andere kijken naar Mortal Kombat, Paddington, 12 Years A Slave, Now You See Me 2, en A Bigger Splash.

Nieuw op Netflix in oktober

Oktober betekent griezelen, ook bij Netflix. In de komende maand kunnen we op Netflix genieten van verschillende horror titels, zoals Scary Movie 1-3, Insidious en Halloween.

  • Wil je een Netflix-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.

Er is ook aan de basketbalfans gedacht. Je kunt deze maand namelijk kijken naar de docu The Redeem Team, over het Amerikaanse team dat op jacht gaat naar een gouden medaille op de Olympische spelen. Er zijn vanaf oktober ook nieuwe films en series op Netflix te vinden. Zo vind je op 7 oktober Luckiest Girl Alive en op 19 oktober kijk je naar The School of Good and Evil. En wat dacht je van Seizoen 3 van Bling Empire en seizoen 6 van Somebody Feed Phil.

Nieuw op Disney+ in oktober

Films, series en documentaires, in oktober is er weer genoeg te bekijken op Disney+. Zo is er de nieuwe komedieserie The Bear waarin de jonge chef-kok Carmy vecht om zowel de zaak als zichzelf te veranderen. Hiervoor werkt hij samen met een onbehouwen keukenploeg die zich uiteindelijk ontpopt als zijn familie.

  • Wil je een Disney Plus-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  

Qua series kun je kijken naar het laatste seizoen van The Walking Dead, en naar de series Candy en Rosaline. Verder kijk je in oktober ook naar de laatste afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law en wekelijks verschijnen er nieuwe afleveringen van de Star Wars-serie.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk