Nieuw op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video in augustus

Nieuw op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video in augustus

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Wat voor nieuws is er allemaal op Netflix, HBO Max en Prime Video te zien in augustus? Onze collega's van Nieuw deze Week zochten het voor je uit.

Nieuw op HBO Max in augustus

HBO Max kent volgens Nieuw deze Week in augustus een aantal grote hoogtepunten. Zo is er de season finale van Westworld, en direct een week erna House of the Dragon, en dat moet een van de absolute hoogtepunten van dit jaar worden. Hieronder vind je alvast de trailer.

  • Wil je een HBO Max-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.

Verder kun je deze maand kijken naar nieuwe afleveringen van The Rehearsal en alle seizoenen van de Amerikaanse versie van The Office. Voor de filmliefhebbers is er op HBO Max deze maand onder andere Long Shot, The Shallows en Spider-Man: Homecoming.

Nieuw op Netflix in augustus

Er komen in augustus onder andere een aantal flinke klassiekers naar Netflix, zoals Top Gun en The Mummy. Verder komen er twee nieuwe documentaires en vier nieuwe originele series naar de streamingdienst.

  • Wil je een Netflix-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.

In de categorie series kun je onder andere kijken naar The Sandman en Onder Vuur. The Sandman belooft volgens Nieuw deze Week een spektakel te worden. De trailer is al miljoenen keren bekeken en de verwachtingen liggen torenhoog. Kijk zelf maar naar de trailer hieronder.

Nieuw op Videoland in augustus

In augustus kunnen we weer genieten van nieuwe realitytelevisie op Videoland, waaronder Love Island UK. Er komt ook een speciaal seizoen Married at First Sight: Match or Mistake naar Videoland, en je krijgt een uniek inkijkje in het leven van Ronnie: De Familie Flex. Ook ga je rockend de zomer door met The Rolling Stones: My Life As A Rolling Stone.

  • Wil je een Videoland-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  

Verder kun je met de nieuwe films en series op Videoland weer genoeg lachen. Zo kijk je in augustus naar de gehele Hangover trilogie, Bad Boys, Men in Black en Men in Black II. Lachen kan je ook met de nieuwe serie The Artists Formerly Known As Lama’s (TAFKAL) die de meest hilarische improvisaties uit hun mouw schudden.

Nieuw op Prime Video in augustus

Films, series en documentaires, in augustus is er weer genoeg te bekijken op Prime Video. Zo is er de documentairereeks All or Nothing over de voetbalclub Arsenal, en Thirteen Lives. Deze documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam.

  • Wil je een Prime Video-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  

Qua series kun je kijken naar A League of Their Own. Dat is een achtdelige serie over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. Qua films is er Samaritan. De meesten geloven dat Samaritan (Sylvester Stallone) in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad, zoals Sam, hebben hoop dat hij nog leeft. Nu de criminaliteit toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te lokken en de stad van de ondergang te redden.

Tenslotte is er seizoen drie van de fashion-competitie-serie Making the Cut, gepresenteerd en geproduceerd door Heidi Klum en Tim Gun.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk