Nieuw op Disney+ in juli: gloednieuwe series en animaties

Nieuw op Disney+ in juli: gloednieuwe series en animaties

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Disney+. Nieuw Deze Week heeft voor ons de Disney+-highlights van juli op een rijtje gezet. Zet de data meteen in je agenda, zo mis je niets.

Gerelateerde artikelen

Solar Opposites - 1 juli

Solar Opposites draait om een familie van buitenaardse wezens: Korvo, Terry en hun kindreplica's Yumyulack en Jesse, van de planeet Shlorp. Ze storten neer op aarde en moeten hun toevlucht nemen in Midden-Amerika. Ze zijn het er niet over eens of dit verschrikkelijk of juist geweldig is.

Kiss Sixth Sense - 13 juli

Hong Yesool, de beste accountmanager van Planning Team 1 bij Zeu Ad, promoveert tot projectmanager. Ze heeft één geheim: ze kan de toekomst zien als ze iemand kust. Op een dag, nadat Yesools lippen per ongeluk de lippen van haar kwaadaardige teamchef Minhu raken, ziet ze zichzelf in de toekomst met hem in bed liggen...

Pistols - 6 juli

Deze zesdelig serie vertelt het verhaal van de oprichter en gitarist van de Sex Pistols, Steve Jones.

What If...? - 20 juli

Het tweede seizoen van de Marvel-serie What If...? is op Disney Plus te zien. In What If...? kun je verschillende bekende Marvelpersonages in alternatieve werelden en universums waar alles net iets anders loopt volgen.

Meer nieuwe films en series op Disney+

Er komen ook nieuwe animatiefilms naar Disney+, een spannende Amerikaanse truecrimeserie en een musical voor de fans van een groep tienertheaterenthousiastelingen. Je leest er alles over bij onze collega's van Nieuw deze Week.

Disney+

Disney+

Disney+ is een streamingdienst van Disney waar je titels van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star kan streamen.Films en series op Disney Plu ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk