Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 52)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 52)

Netflix

Rémi Gaillard, WTF!

Een voormalige grappenmaker is gesetteld, maar rusteloos. Zijn vrouw wil dat hij de neiging weerstaat ​zijn oude leven vol dwaze fratsen en internetfaam te hervatten.

Trailer Rémi Gaillard, WTF! bekijken

Populair op Netflix: The Witcher

De hekser Geralt, een gemuteerde monsterjager, vindt het moeilijk om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters. Wil je alles weten over The Witcher? Kijk dan hier.

Trailer The Witcher bekijken

YOU (S02)

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.

Trailer YOU bekijken

Rick and Morty (S04)

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met…

Trailer Rick and Morty bekijken

Film1

Hotel Transsylvanië 2

Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ´Vampa´ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ´monster-in-opleiding´ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula's chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

Trailer Hotel Transsylvanië 2 bekijken

Beelden van NDW

Videoland

Ronaldo

Ronaldo heeft zich 14 maanden lang laten volgen door een cameraploeg, waardoor we een ongeëvenaard inzicht krijgen in het leven van de man en zijn sport. Voor de eerste keer ooit kan de wereld meekijken achter de schermen door middel van openhartige beelden van de voetballer, vader, familieman en vriend. Ronaldo neemt het publiek mee op een intieme en onthullende reis over het hoe het is om te leven als een iconische atleet.

Trailer Ronaldo bekijken

Beelden van NDW

Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire waarin we terugkijken op de imposante successen van Raymond van Barneveld, die in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart zette. Dit WK neemt hij na een geweldige carrière afscheid van de dartsport.

Trailer Van Barneveld: Het Fenomeen bekijken

Ziggo

Danny's House

Danny Brown nodigt zijn celebrity vrienden uit in zijn kelder voor de ultieme hangout sessie.

Trailer Danny's House bekijken

Beelden van NDW

Pathé Thuis

Grimm

Re-edit van Grimm, een modern sprookje dat begint als een variant op Hans en Grietje en gaandeweg verandert in een roadmovie, thriller en western. De film begint in een winters Hollands landschap waar een armlastige man zijn zoon en dochter, Jacob en Marie, in het bos achterlaat. Een briefje van hun moeder sommeert hen naar een oom in Spanje te gaan. Eenmaal in Spanje wordt Marie verliefd op een rijke chirurg die samenwoont met zijn zwijgzame zus. Voor Jacob is geen plaats meer.

Trailer Grimm bekijken

Beelden van NDW

Spotify

k bye for now (swt live) - Ariana Grande

k bye for now (swt live) - Ariana Grande beluisteren

Beelden van NDW

Kobo

Afrit Akersloot

Tien jaar lang hingen de NRC-journalisten Carola Houtekamer en Freek Schravesande voor "Afrit Akersloot' rond in het land, immers: als je Nederland echt wilt leren kennen, moet je de afrit nemen. En dan rondhangen. Dan zie je dat alles anders is dan je dacht. Dat de Nederlander het liefst vakantie viert in een hotel aan de ¬A9. Dat een saai bedrijventerrein bij Nieuwegein kan veranderen in een wetteloze jungle. Dat de inbrekers van de Haagse Quote 500-bende in hun eigen wijk bekendstaan als Robin Hood.

Ze observeerden Nederland vanuit verschillende locaties: in een hotel, een volksbuurt, bij een kerncentrale, op een camping, een industrieterrein, een luchthaven. Met open blik en oog voor detail vertellen ze de bijzondere, vrolijke en soms droevige verhalen van deze plekken. Wie "Afrit Akersloot' leest, leert de grijze vlekken op de kaart kennen.

Trailer Afrit Akersloot bekijken

Beelden van NDW

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties