Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 52)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 52)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. In de laatste week van het jaar kunnen we onder meer de nieuwe Star Wars-serie bekijken: The Book of Boba Fett.

Netflix

STAY CLOSE (S01)

Megan is een werkende moeder van drie kinderen; Ray, de ooit veelbelovende documentaire fotograaf, die nu vastzit in een baan zonder toekomst en geobsedeerd is door beroemdheden en rijke kinderen; en Broome, een detective die de cold case van een vermist persoon niet kan loslaten. Lorraine, een oude vriendin uit Megans verleden, brengt schokkend nieuws dat gevolgen zal hebben voor alle drie de personages. Het verleden komt terug en dreigt hun leven en dat van de mensen om hen heen te ruïneren. Wat is hun volgende stap?

STAY CLOSE kijken

THE LOST DAUGHTER

Een rustige vakantie aan de kust krijgt een duistere wending wanneer een vrouw geobsedeerd raakt door een jonge moeder in de buurt, en er herinneringen naar boven komen.

THE LOST DAUGHTER kijken

KITZ (S01)

Een kelnerin uit Kitzbühel die wil wraak nemen op de vrouw die ze beschuldigt van haar broers dood, infiltreert in de glamourwereld van een groep rijke Münchense tieners.

KITZ kijken

Amazon Prime Video

THE BRIDGE (S01-S04)

Op de Sontbrug tussen Zweden en Denemarken wordt een doormiddengezaagd lijk gevonden. Omdat het precies op de grens ligt, moeten de rechercheteams van het Deense Kopenhagen en het Zweedse Malmö nauw samenwerken. De twee tegenpolen die gezamenlijk de leiding van het onderzoek hebben, zijn de Deense politie-inspecteur en gezinsvader Martin Rohde en de Zweedse, ietwat eigenaardige Saga Norén, die kenmerken van het syndroom van Asperger vertoont. De moord blijkt zowel sociale als politieke motieven te hebben, maar de sadistische moordenaar wil nog meer bereiken.

THE BRIDGE kijken

Disney+

THE BOOK OF BOBA FETT (S01)

The legendary bounty hunter Boba Fett navigates the underworld of the galaxy with mercenary Fennec Shand when they return to the sands of Tattooine to stake their claim on the territory formerly ruled by the deceased crime lord Jabba the Hutt.

THE BOOK OF BOBA FETT kijken

Videoland

STAAND VERDER LEVEN: NA DE MOORD OP PETER R. DE VRIES

Ewout Genemans blikt samen met de kinderen van Peter R. de Vries, Royce en Kelly, terug op de schokkende moord op hun vader, maar hij kijkt ook samen met hen naar de toekomst. Op 6 juli 2021 werd er na de uitzending van RTL Boulevard een aanslag gepleegd op de misdaadverslaggever. Negen dagen later overleed hij in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Wat voor impact heeft dit gehad?

STAAND VERDER LEVEN: NA DE MOORD OP PETER R. DE VRIES kijken

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 52)

Ziggo

EVIL (S01)

Forensisch psycholoog Kristen gaat samenwerken met een priester in opleiding en een techneut. Samen zoeken ze naar verklaringen voor bijzondere gebeurtenissen, zoals vermeende wonderen en mensen die bezeten lijken te zijn door de duivel. Kunnen ze de gebeurtenissen verklaren of zijn er toch hogere of duistere machten aan het werk?

EVIL kijken

Pathé Thuis

SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS

Shang-Chi moet het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk