Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Amazon Prime Video (week 49)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Amazon Prime Video (week 49)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

Harry & Meghan: The Complete Story (S01)

Prins Harry en Meghan Markle, hertog en hertogin van Sussex, zijn het moderne sprookje dat we verdienen - en toch is het moeilijk te geloven dat we nu al vier jaar zwijmelen over hun magische huwelijk. Dit is Harry en Meghan, het complete verhaal.

Harry & Meghan: The Complete Story (S01) kijken

Guillermo del Toro's Pinocchio

Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Wanneer hij tot leven wordt gewekt, haalt hij kattenkwaad uit. In zijn leven leert hij enkele belangrijke lessen.

Guillermo del Toro's Pinocchio kijken

Too Hot To Handle (S04)

Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de ​​hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Too Hot To Handle kijken

HBO Max

His Dark Materials (S03)

His Dark Materials is gebaseerd op The Amber Spyglass, de laatste roman in de bekroonde trilogie van Philip Pullman. In het laatste hoofdstuk van deze epische fantasyserie moeten Lyra (Dafne Keen), het uitverkorene kind, en Will (Amir Wilson), de drager van de Subtle Knife, reizen naar een duistere plek waarvan niemand ooit is teruggekeerd. Naarmate de oorlog van haar vader tegen de Authority dichterbij komt, zullen ze leren dat het redden van de werelden een vreselijke prijs heeft.

His Dark Materials kijken

Amazon Prime Video

Something from Tiffany's

Niets is te vergelijken met de magie en de opwinding van de feestdagen in New York City, waar de straten schitteren van de feestverlichting, de etalages verblinden en een bijzonder doosje van Tiffany iemands leven kan veranderen. Of meerdere levens. Rachel en Gary (Zoey Deutch, Ray Nicholson) zijn gelukkig met elkaar, maar nog niet klaar voor die echte verbintenis. Ethan en Vanessa (Kendrick Smith Sampson, Shay Mitchell), het perfecte koppel, staan op het punt hun relatie officieel te maken. Wanneer een simpele verwisseling van cadeaus ervoor zorgt dat hun paden elkaar kruisen, begint een reeks onverwachte gebeurtenissen en ontdekkingen die hen leiden naar waar ze werkelijk voor bestemd zijn. De liefde zit - net als het leven - vol verrassingen, in de feestdagenromance Something from Tiffany's.

Something from Tiffany's kijken

Hunters (S02)

Hunters, van uitvoerend producent Jordan Peele, volg een bont team nazi-jagers op hun zoektocht naar gerechtigde wraak in het New York van 1977.

Hunters kijken

Disney+

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

“Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again” is een nieuw animatie avontuur gebaseerd op de populaire filmserie. Nick Daley heeft een zomerbaantje. Hij volgt zijn vader op als nachtwaker bij het American Museum of Natural History. Voor een scholier is dat uitdagend werk, maar gelukkig is Nick bekend met het oeroude tableau dat na zonsondergang alles daar tot leven brengt. Het is een vrolijk weerzien met alle vrienden, onder wie Teddy, Sacagawea en Rexy. Maar als de maniakale heerser Kahmunrah weet te ontsnappen met het plan om de oude Egyptische onderwereld te openen en het Dodenleger te bevrijden, moet Nick alles op alles zetten om deze machtswellusteling tegen te houden en het museum voorgoed te redden.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again kijken

Videoland

Sleepers (S01)

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan.

Sleepers kijken

Pathé Thuis

Sundown

Neil en Alice vormen de kern van een rijke familie en moeten hun vakantie in Mexico inkorten vanwege een noodgeval. Wanneer een familielid de hechte familieorde verstoort, nemen de sluimerende spanningen toe.

Sundown kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk