Nieuw deze week op Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ en Spotify (week 47)

Nieuw deze week op Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ en Spotify (week 47)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

GHISLAINE MAXWELL: FILTHY RICH

Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.

GHISLAINE MAXWELL: FILTHY RICH kijken

BLOOD & WATER (S03)

Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

BLOOD & WATER

HBO Max

GAMING WALL ST (S01)

In 2021 namen Reddit-gebruikers stelling tegen Wall Street door aandelen in zwakke bedrijven te kopen, zoals GameStop. Maar wat begon als een verzameling memes groeide uit tot een strijd tegen de heersende klasse van het financiële systeem.

GAMING WALL ST kijken

Amazon Prime Video

GOOD NIGHT OPPY

Good Night Oppy vertelt het waargebeurde inspirerende verhaal van Opportunity, een rover die naar Mars werd gestuurd voor een missie van 90 dagen, maar uiteindelijk 15 jaar zou overleven. De film volgt de baanbrekende reis van Opportunity op Mars en de opmerkelijke band tussen een robot en de mens op miljoenen kilometers afstand.

GOOD NIGHT OPPY kijken

MEET CUTE

Wanneer Sheila en Gary elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht - totdat blijkt dat hun magische afspraakje helemaal niet het lot was. Sheila heeft een tijdmachine en ze worden keer op keer verliefd. Maar wanneer de perfecte nacht nog niet genoeg is, reist Sheila naar Gary's verleden om hem te veranderen in de perfecte man.

MEET CUTE

SkyShowtime

AMBULANCE

Een oorlogsveteraan en zijn broer plegen een bankoverval, maar tijdens de ontsnapping loopt het mis. Ze stelen een ambulance met aan boord een gewonde politieagent en een verpleegkundige wat uitdraait op een wilde achtervolging door de politie.

AMBULANCE kijken

Disney+

REASONABLE DOUBT

Je zal twijfelen aan Jax Stewart vanwege haar discutabele ethiek en vreemde interpretaties van de wet, totdat jij degene bent die in de problemen zit. Dan zie je haar zoals ze werkelijk is: de meest briljante en onbevreesde advocaat in Los Angeles, die het rechtssysteem trotseert bij elke kans die ze krijgt.

REASONABLE DOUBT

Videoland

THE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM

Realityshow The Real Housewives is in Amerika al bijna vijftien jaar een hit, maar verovert inmiddels ook de rest van de wereld. Wat begon met The Real Housewives of Beverly Hills in 2008, kreeg meer dan 30 nationale en internationale varianten en een hele rits spin-offs. Nu is het de beurt aan Nederland. Het concept is simpel, we volgen de levens van een groep steenrijke vrouwen en het wel en wee binnen hun sociale kring. We zien hoe de deelneemsters samen luxe reizen maken, decadente feesten bezoeken en benevelde onderonsjes hebben in hun miljoenenvilla's. Dat gaat gepaard met drama, veel drama. Aan het einde van ieder seizoen is er een ‘terugkommoment’, waarbij een presentator de dames nog eens flink aan de tand voelt over alle onderlinge gebeurtenissen. Het resultaat: nog meer drama.

THE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM

Pathé Thuis

To Olivia

In het jaar 1962 hebben de excentrieke auteur Roald Dahl en zijn vrouw, de Hollywoodactrice Patricia Neal, zich op het Engelse platteland teruggetrokken. Terwijl Dahl met zijn kinderverhalen worstelt, maakt Neal zich op om in 'Hud' te acteren, een rol die haar uiteindelijk een Oscar zal opleveren. Maar het noodlot slaat toe voor de geliefden. Hun dochtertje Olivia komt te overlijden.

To Olivia kijken

Kobo

NABESCHOUWING

Samen zijn ze 150 jaar. Een mooi moment voor de grootste nabeschouwing van allemaal: die op hun eigen leven. Mart Smeets en Kees Jansma - twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek op televisie - schrijven elkaar daartoe brieven. Brieven over zichzelf, elkaar, over ouder worden, over de glorie van de sport, de gekte van de media en de kracht van muziek, over verleden en toekomst, over vriendschap, voetbal, wielrennen, basketbal, televisie en alles wat ze verder bezig houdt.

NABESCHOUWING lezen

Nieuw deze week op Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ en Spotify (week 47)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk