Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 40)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 40)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, en series.

Netflix

UNCHARTED

De streetwise schattenjager Nathan Drake en zijn afvallige mentor Sully gaan op een gevaarlijk wereldwijd avontuur om het verdwenen goud van Magellaan te vinden.

UNCHARTED kijken

CONVERSATIONS WITH A KILLER: THE JEFFREY DAHMER TAPES (S01)

Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer bekent zijn gruwelijke misdaden in interviews zonder bewaking en biedt een verontrustende kijk in een gestoorde geest.

CONVERSATIONS WITH A KILLER: THE JEFFREY DAHMER TAPES kijken

THE MIDNIGHT CLUB (S01)

In een landhuis met een mysterieuze geschiedenis ontmoeten de 8 leden van de Midnight Club elkaar elke nacht om middernacht om sinistere verhalen te vertellen - en om tekenen van het bovennatuurlijke van buitenaf te zoeken.

THE MIDNIGHT CLUB

HBO Max

NTSF:SD:SUV:: (S01)

NTSF:SD:SUV: ook wel bekend als het National Terrorism Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle, is een clandestien team agenten die samenwerken om San Diego te beschermen tegen diverse terroristische bedreigingen. Ze hebben één taak: jullie redden.

NTSF:SD:SUV:: kijken

Amazon Prime Video

AJAX: PARELS VAN AMSTERDAM

Prime Video gaat een exclusieve documentaire van Ajax uitzenden. De bij de Amsterdamse club opgeleide spelers Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch zijn het afgelopen voetbalseizoen intensief en van nabij met camera’s gevolgd. Zowel op de club als daarbuiten. Dit heeft geleid tot de documentaire AJAX: Parels van Amsterdam.

AJAX: PARELS VAN AMSTERDAM kijken

CATHERINE CALLED BIRDY

Het jaar? 1290. In het Middeleeuwse Engelse dorp Stonebridge, is Lady Catherine (bekend als Birdy) het jongste kind van Lord Rollo en de Lady Aislinn. Haar speelterrein is Stonebridge Manor, een huis dat, net als de familie, betere tijden heeft gekend. Rollo, die financieel berooid en uiterst hebzuchtig is, ziet voor zijn dochter een uitweg uit de financiële ondergang door haar uit te huwelijken aan een rijke man voor geld en land. Maar Birdy is, net als alle grote tienerheldinnen, temperamentvol, slim en avontuurlijk en bereid om elke huwelijkskandidaat die langskomt op steeds ingenieuzere manieren van zich af te schudden. Haar verbeelding, opstandigheid en diep geloof in haar eigen recht op onafhankelijkheid brengen haar op ramkoers met haar ouders. Wanneer de meest verachtelijke huwelijkskandidaat van allemaal arriveert, worden zij geconfronteerd met de ultieme test van liefde voor hun dochter.

CATHERINE CALLED BIRDY

Disney+

WEREWOLF BY NIGHT

Het volgt een lycanthrope superheld die de misdaad bestrijdt met de gaven die hij heeft gekregen door een vloek die door zijn bloedlijn is veroorzaakt.

WEREWOLF BY NIGHT kijken

Pathé Thuis

ROGUE AGENT

Als Alice verliefd wordt op Robert vertelt hij haar dat hij een undercover MI5 agent is. Haar nachtmerries worden werkelijkheid als ze ontdekt dat dit slechts een dekmantel is voor een reeks diefstallen, manipulaties en ontvoeringen.

ROGUE AGENT

CineMember

THE LAST RIGHT

De succesvolle advocaat Daniel Murphy reist vanuit Boston terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door zijn broer Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door de politie.

THE LAST RIGHT

Ziggo

GHOSTS (S01)

Sam kan de paranormale huisgenoten zien nadat ze gevallen is, maar ze gelooft er niet in en doet het af als verbeelding. De geesten halen alles uit de kast om haar van hun bestaan te overtuigen.

GHOSTS

Spotify

FUNDAMENTALS - SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

FUNDAMENTALS - SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO beluisteren

Storytel

GENOEG GEZEGD

Genoeg gezegd - Karen Rose Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar achtervolgen. Wanneer haar broer, FBI -agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Sokolov, die haar gerechtigheid belooft. Maar Ephraim krijgt lucht van hun missie en nu hij weet dat Mercy zijn geheimen op het spoor is, zal hij er alles aan doen om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend…

GENOEG GEZEGD beluisteren

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 40)

Meer nieuw deze week

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk