Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 4)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 4)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

THE STRANGER

Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een innige vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste (kinder)moordzaak acht jaar geleden. ‘The Stranger’ is een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië’s grootste undercoveroperaties. Joel Edgerton (‘The Great Gatsby’, ‘Red Sparrow’) en Sean Harris (‘Mission Impossible: Rogue Nation’, ‘Prometheus’) nemen de hoofdrollen op zich.

Gerelateerde artikelen

THE STRANGER kijken

AMSTERDAM

De jaren 30. Een drietal vrienden zijn getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld. Vervolgens ontdekken ze een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

AMSTERDAM kijken

Netflix

YOU PEOPLE

Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.

YOU PEOPLE kijken

KINGS OF JO'BURG (S02)

De broers Masire domineren de criminele onderwereld van Johannesburg. Ze dreigen ten val te komen door een bovennatuurlijke familievloek en een complex web van verraad.

KINGS OF JO'BURG kijken

LA CHICA DE NIEVE (S01)

Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.

LA CHICA DE NIEVE kijken

HBO Max

VALE DOS ESQUECIDOS (S01)

Een groep jongeren verdwaalt tijdens een wandeling in het bos en wordt opeens aangevallen. Een van hen raakt gewond en wordt meegenomen, en de rest vlucht naar een spookachtig dorp, gehuld in eeuwige mist, waaruit niemand kan ontsnappen.

VALE DOS ESQUECIDOS

Amazon Prime Video

SHOTGUN WEDDING

In Shotgun Wedding nodigen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld. "Tot de dood ons scheidt" krijgt een heel nieuwe betekenis in dit hilarische, adrenalineverhogende avontuur wanneer Darcy en Tom hun geliefden moeten redden - als ze elkaar niet eerst vermoorden.

SHOTGUN WEDDING

GOOD RIVALS (S01)

Maak de opkomst mee van het Amerikaanse Nationale Team tijdens hun rivaliteit van tientallen jaren met het Nationale Team van Mexico. De serie kijkt naar de politieke, sociale en sportlagen van de rivaliteit door de ogen van Landon Donovan (VS) en Rafael Márquez (MX), die symbolen zijn geworden voor de voetbalcultuur in hun land.

GOOD RIVALS

Spotify

TRIJNTJE ZINGT VRIENTEN MET VRIENTEN SAMEN MET RESIDENTIE ORKEST DEN HAAG

Treintje Oosterhuis beluisteren op Spotify

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk