Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 39)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 39)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, en series.

Netflix

EAT THE RICH: THE GAMESTOP SAGA (S01)

Een groepje amateurtraders bedenkt een gewaagd plan om snel rijk te worden en de aandelenmarkt te ontwrichten. Maar kunnen ze Wall Street verslaan op eigen terrein?

EAT THE RICH: THE GAMESTOP SAGA kijken

BLONDE

Dit fictieve portret van Marilyn Monroe geeft een gedurfd nieuw beeld van het tumultueuze privéleven van de Hollywoodlegende en de prijs die ze voor haar roem betaalde.

BLONDE kijken

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW

Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW

HBO Max

HELLBOY

Hellboy krijgt een missie toegewezen in Londen waar de oude geest van een kwade heks uit de dood is herrezen. Hij moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Hun strijd zal echter leiden tot het einde van de wereld. Een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.

HELLBOY kijken

HOSTAGES (S01)

Hostages gaat over de Iraanse gijzelingscrisis toen 52 Amerikaanse diplomaten en burgers van 4 november 1979 tot 20 januari 1981 werden gegijzeld.

HOSTAGES kijken

Amazon Prime Video

JUNGLE (S01)

De Britse rapcultuur brengt je een misdaaddrama zoals je dat nog nooit hebt gezien. In het Londen van de nabije toekomst willen twee jonge mannen hun leven beteren, maar ze moeten de gevolgen van hun daden onder ogen zien.

JUNGLE kijken

Disney+

THE OLD MAN (S01E01+E02)

“The Old Man” is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van schrijver Thomas Perry en vertelt het verhaal van Dan Chase (Jeff Bridges). Chase is tientallen jaren geleden ondergedoken voor de CIA en leeft sindsdien op een verscholen, afgelegen plek. Als een huurmoordenaar hem probeert uit te schakelen, ontdekt Chase dat hij in het reine moet komen met zijn verleden om zijn toekomst te kunnen waarborgen.

THE OLD MAN kijken

Videoland

MOEDERMAFFIA (S01)

'Moedermaffia' gaat over hoe we allemaal ons best doen om de perfecte moeder te zijn en vooral hoe we daar allemaal glansrijk in falen. En iedereen heeft er een mening over, maar puntje bij paaltje doen we allemaal maar wat. Toch?

MOEDERMAFFIA kijken

Pathé Thuis

MCENROE

Volg het verhaal van de legendarische tennisser John McEnroe. Hij vertelt zijn kant van zijn carrière en optredens op het veld.

MCENROE kijken

CineMember

KEDI

Honderdduizenden katten zwerven al duizenden jaren door de stad Istanbul en komen in en uit het leven van vele mensen. Katten en hun jongen brengen vreugde en geven een doel aan de mensen die voor hen kiezen.

KEDI kijken

Ziggo

HARD KILL

Wanneer miljardair CEO Donovan Chalmers een team huursoldaten inhuurt om levensgevaarlijke technologie te beschermen, komt beveiligingsexpert en teamleider Derek Miller in een dodelijke confrontatie met een oude vijand terecht. De missie wordt nog groter als de dochter van Chalmers wordt ontvoerd door een terroristische groep die er alles aan doet om de technologie te bemachtigen. Miller en zijn team moeten alles op alles zetten om haar te redden en het lot van de mensheid te beschermen voordat het te laat is.

HARD KILL kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk