Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 38)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 38)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, en series.

Netflix

MOONFALL

De maan komt in botsing met iets mysterieus waardoor zij uit haar baan raakt en op ramkoers komt met de aarde. De laatste hoop om het noodlot te keren? Een ruimtemissie.

MOONFALL in de Play Store

DAHMER - MONSTER: THE JEFFREY DAHMER STORY (S01)

In meer dan een decennium werden 17 tienerjongens en jonge mannen vermoord door de veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer. Hoe is hij zo lang aan arrestatie ontsnapt?

DAHMER - MONSTER: THE JEFFREY DAHMER STORY kijken

SKANDAL! BRINGING DOWN WIRECARD

Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.

SKANDAL! BRINGING DOWN WIRECARD kijken

HBO Max

WONDER WOMAN 1984

Diana Prince leeft inmiddels incognito in jaren 80 - een tijdperk van overdaad, maar ook van de Koude Oorlog. Hoewel ze haar krachten volledig heeft ontwikkeld, houdt ze zich op de achtergrond. Maar nu moet ze opnieuw in actie komen als Wonder Woman en al haar wijsheid, kracht en moed gebruiken om de mensheid te behoeden voor een duister complot van de wrede zakenman Maxwell Lord en The Cheetah.

WONDER WOMAN 1984 kijken

PAPER & GLUE

Van illegale graffiti tot een monumentaal portret op de muur tussen de VS en Mexico. Kunstenaar JR vertelt in Paper & Glue over zijn werk en over hoe collaboratieve kunst gemeenschappen kan opbeuren en aanzetten tot zelfexpressie.

PAPER & GLUE

Amazon Prime Video

SWIMMING WITH SHARKS (S01)

Als LOU haar stage bij JOYCE begint, lijkt ze op een naïeve nieuwkomer in Hollywood. Maar Lou is al lang geobsedeerd door Joyce en doet er alles aan om dichtbij haar te komen… zelfs moorden.

SWIMMING WITH SHARKS kijken

Disney+

ANDOR (S01 E01-E03)

Prequel serie van Star Wars' 'Rogue One'. In een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges begint Cassian aan het pad dat voorbestemd is om van hem een held van de Rebellen te maken.

ANDOR kijken

THE KARDASHIANS

De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

THE KARDASHIANS kijken

Videoland

LOVE ISLAND USA (S04)

We volgen sexy jonge singles die op zoek zijn naar de liefde tijdens hun verblijf in een prachtige luxe villa. Het wordt een zomer vol romance, vriendschap en dramatische wendingen. De singles moeten koppels vormen, want anders lopen ze het risico naar huis te worden gestuurd.

LOVE ISLAND USA kijken

Pathé Thuis

THE QUEEN

De wereld reageert in shock op de dood van Prinses Diana. Het Koningshuis beschouwt het overlijden als een familiegebeurtenis maar de rouw van het volk wordt steeds groter en daarmee ook de woede over het zwijgen van de Koninklijke familie.

THE QUEEN kijken

Spotify

PUBLIC DISPLAYS OF AFFECTION: THE ALBUM - MUNI LONG

PUBLIC DISPLAYS OF AFFECTION: THE ALBUM - MUNI LONG beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk