Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, en Spotify (week 38)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, en Spotify (week 38)

Netflix

Close Enough

In deze animatieserie voor volwassenen probeert een echtpaar cool te blijven terwijl ze van feestende twintigers veranderen in dertigers die worstelen met ouderschap.

Trailer Close Enough bekijken

The American Barbecue Showdown

De acht beste pitmasters van het land strijden om barbecuekampioen van Amerika te worden in een fanatieke, maar vriendelijke competitie.

Trailer The American Barbecue Showdown bekijken

The Devil All the Time

In een afgelegen naoorlogs stadje vol corruptie en geweld wil een jonge man zijn dierbaren beschermen, maar hij wordt omringd door lugubere types.

Trailer The Devil All the Time bekijken

NDW

Amazon Prime Video

Bohemian Rhapsody

Freddie Mercury, zanger van Queen, groeit uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De band heeft met hun met iconische liedjes een revolutionair geluid, maar de levensstijl van Freddie laat de band bijna ineenstorten.

Trailer Bohemian Rhapsody bekijken

NDW

Western Stars

A cinematic film version of Bruce Springsteen's album, Western Stars evokes a touching narrative of love and loss, loneliness and family and the inescapable passage of time.

Trailer Western Stars bekijken

Film1

The Walk

Dit is het waargebeurde verhaal van Philippe Petit, die in 1974 de dood in de ogen keek tijdens een ongeoorloofde koorddans tussen de Twin Towers in New York.

Trailer The Walk bekijken

NDW

Videoland

Drag Race Holland

RuPaul’s Drag Race komt naar Nederland en Fred van Leer gaat het presenteren! Tien glamoureuze Nederlandse dragqueens gaan met elkaar de strijd aan om de titel Hollands Next Drag Superstar.

Trailer Drag Race Holland bekijken

NDW

Ziggo

Beforeigners

Mensen uit het verleden beginnen op onverklaarbare wijze op te duiken vanuit de oceaan. Enkele jaren later wordt rechercheur Lars Haaland met Alfhildr Enginnsdottir ingezet om een mysterieuze moordzaak in Oslo op te lossen.

Trailer Beforeigners bekijken

NDW

Pathé Thuis

Happy Halloween, Scooby-Doo!

Scooby-Doo and Shaggy's favoriete feestdag komt eraan, Halloween. Met nepmonsters en snoep in overvloed is Halloween de hemel voor deze hongerige lekkerbekken die van deur tot deur gaan. Het team moet weer een groot mysterie oplossen.

Trailer Happy Halloween, Scooby-Doo! bekijken

NDW

Spotify

ALICIA - Alicia Keys

ALICIA - Alicia Keys beluisteren

NDW

Thuis - André Hazes Jr.

Thuis - André Hazes Jr. beluisteren

NDW

Kobo

De Holleeder trilogie - Dagboek van een getuige

Een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, maar ook het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder. Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren.

Trailer De Holleeder trilogie - Dagboek van een getuige bekijken

NDW

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties