Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 37)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 37)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, en series.

Netflix

SANTO (S01)

Twee agenten moeten leren samenwerken om 's werelds meest gezochte drugsdealer te pakken te krijgen, wiens gezicht nooit is onthuld.

SANTO (S01) kijken

YESTERDAY

Jack Malik was slechts een worstelende songwriter...maar dat was gisteren. Na een mysterieuze stroomstoring ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren! Wanneer Jack razendsnel beroemd wordt door de Fab Four's nummers uit te brengen als zijn eigen, riskeert hij Ellie te verliezen -- de enige persoon die van hem hield en in hem geloofde vanaf het begin.

YESTERDAY kijken

THE BRAVE ONES (S01)

Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.

THE BRAVE ONES kijken

HBO Max

WITNESSES (S01+S02)

Een jonge vrouwelijke detective moet een zaak leiden en zich verdiepen in het mysterieuze verleden van haar partner om deze zaak op te lossen.

WITNESSES kijken

Amazon Prime Video

A PRIVATE AFFAIR (S01)

Aan het eind van de jaren veertig in Galicië gaat Marina Quiroga (Aura Garrido), een moedige jonge vrouw uit de betere klasse met de bezieling van een politieagent, op jacht naar de seriemoordenaar die de stad al maandenlang achtervolgt, en ze doet dat met de hulp van haar trouwe butler, Hector (Jean Reno). Een discrete en behulpzame man die door zijn fijngevoeligheid en durf altijd in het middelpunt van het onderzoek staat. Samen zullen ze tegen alle obstakels opboksen om dit te bereiken en noch de gendervooroordelen van die tijd, noch het verzet van de nieuwe commissaris of de pogingen van Marina's moeder om haar uit te huwelijken, zullen hen ervan weerhouden om uiteindelijk de waarheid te achterhalen.

A PRIVATE AFFAIR kijken

THE GRAND TOUR PRESENTS: A SCANDI FLICK

In hun eerste post-pandemische road trip trekken Jeremy, Richard en James naar de ijzige wildernis van de Scandinavische poolcirkel. Aan het stuur van hun drie favoriete rallyauto's beginnen de mannen aan een stormachtig avontuur langs onderzeeërbases uit de Koude Oorlog, racecircuits op bevroren meren, ongelukken en chaos in skioorden, terwijl ze hun zelfgebouwde huizen van de kust van Noorwegen naar de Russische grens slepen.

THE GRAND TOUR kijken

Disney+

MIKE (S01-S08)

Mike vertelt het dynamische en controversiële verhaal van Mike Tyson. De serie verkent de tumultueuze ups en downs van Tyson's bokscarrière en persoonlijke leven - van een geliefde mondiale atleet tot een paria en weer terug. De serie richt de lens op Mike Tyson en onderzoekt klasse, ras, roem en de kracht van media, vrouwenhaat, de welvaartskloof, de belofte van de American Dream en uiteindelijk de rol van het publiek bij het vormgeven van Mike's verhaal.

MIKE kijken

Videoland

THE HANDMAID'S TALE (S01)

In de totalitaire staat Gilead zijn vrouwen staatseigendom. De weinige vruchtbare vrouwen moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit is ook het lot van June. Haar missie is: overleven en haar afgenomen dochter terugvinden.

THE HANDMAID'S TALE kijken

Pathé Thuis

MEMORY

Een huurmoordenaar ontdekt dat hij een doelwit is geworden nadat hij weigert een klus te klaren voor een gevaarlijke criminele organisatie. Een remake van de Belgische film 'The Memory of a Killer' uit 2003.

MEMORY kijken

Spotify

LEGEND - JOHN LEGEND

LEGEND - JOHN LEGEND beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk