Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 26)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 26)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 26)

Netflix

STRANGER THINGS (S04)

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

STRANGER THINGS (S04) kijken

CONOR MCGREGOR: NOTORIOUS

Conor McGregor is de grootste ster in de geschiedenis van de Mixed Martial Arts. Notorious is het openhartige verhaal van Conors stormachtige ontwikkeling: 4 jaar lang legt een filmploeg vast hoe hij van nog bij zijn ouders in Dublin wonende armoedzaaier opklimt tot meervoudig UFC-kampioen die in Las Vegas miljoenen verdient. Met nooit eerder vertoonde beelden en buitengewoon heftige wedstrijdopnames biedt deze documentaire een onovertroffen blik op een sportheld en zijn spectaculaire weg naar de top.

CONOR MCGREGOR: NOTORIOUS kijken

HBO Max

WESTWORLD (S04 E01)

Westworld is een ambitieuze en zeer fantasierijke dramareeks die het concept van avontuur en sensatiezucht naar nieuwe, aartsgevaarlijke hoogten tilt. In het futuristische fantasypark "Westworld" begint een groepje kunstmatige "gastheren" - androïden - plots af te wijken van hun zorgvuldig geschreven programmatuur en afwijkend gedrag te vertonen dat zeer verontrustend is.

WESTWORLD kijken

BURDEN

South Carolina, 1996. Mike Burden is een zwijgzaam man en loyaal lid van de Ku Klux Klan. Maar hij verandert van gedachten wanneer hij verliefd wordt op de alleenstaande moeder Judy. Burden is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

BURDEN kijken

Amazon Prime Video

THE TERMINAL LIST (S01)

Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.

THE TERMINAL LIST kijken

POESLIEF 2

De film draait om Abatutu en zijn twee neefjes. Hij vertelt in de film zijn levensverhaal en behandelt daarbij verschillende thema’s die voor katten belangrijk zijn. Hij vertelt over de hoogtepunten uit zijn carrière als beroemdste kat van Nederland. Naast dat je Abatutu ziet in de setting waarover hij vertelt, zie je bij elk thema ook een compilatie van kattenfilmpjes.

POESLIEF 2 kijken

Disney+

JESSICA JONES (S01-S03)

Gekweld door een traumatisch verleden benut Jessica Jones haar talent als privédetective om haar belager te vinden, voordat hij in Hell's Kitchen meer kwaad aanricht.

JESSICA JONES kijken

THE PRINCESS

Wanneer een wilskrachtige prinses weigert te trouwen met een wrede sociopaat, wordt ze ontvoerd en opgesloten in een afgelegen toren van haar vaders kasteel. Terwijl haar wraakzuchtige minnaar de troon van haar vader wil bestijgen, moet de prinses het koninkrijk zien te redden.

THE PRINCESS kijken

Videoland

GUUS MEEUWIS: GROOTS MET EEN ZACHTE G

Compilatie-uitzending van het Groots Met Een Zachte G-concert van Guus Meeuwis op 11 juni 2022 in het Philips Stadion in Eindhoven.

GUUS MEEUWIS: GROOTS MET EEN ZACHTE G kijken

Ziggo

MISS SCARLET AND THE DUKE (S01)

Als de eigenwijze Eliza Scarlet het detectivebureau van haar vader erft, wordt ze door de samenleving verplicht een mannelijke partner te vinden om in het Victoriaanse Engeland te opereren.

MISS SCARLET AND THE DUKE kijken

Spotify

VIVA LAS VEGAS (LIVE IN DE ZIGGO DOME 2022) - TINO MARTIN

VIVA LAS VEGAS beluisteren

Kobo

APRIL, KIND VAN EEN BOEF

Een aangrijpend verhaal over hoe een dochter haar leven probeert op te pakken na de moord op haar vader. "April, er is iemand neergeschoten in De Hallen, ik denk dat het Thomas is. Het staat ook al op Teletekst. Ik zou zo snel mogelijk naar De Hallen gaan..." Op 20 april 2006 werd Thomas van der Bijl geliquideerd in zijn café De Hallen in Amsterdam-West. In 'April, kind van een boef' vertelt zijn dochter April van der Bijl (1987) open en eerlijk over de inktzwarte dag waarop haar vader werd vermoord, en over de nasleep ervan. Het is een ongefilterd en aangrijpend verhaal over de hechte relatie met haar vader, zijn liquidatie en verder leven met depressies. Want niet alleen de dader, Willem Holleeder, werd tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld; op de dag van de moord kreeg ook April levenslang. "Het is ongelofelijk knap dat April dit boek heeft geschreven. Het vergt veel kracht om je leven weer op te pakken als je vader wordt vermoord. Aprils verhaal laat zien dat een moord altijd meer slachtoffers tot gevolg heeft. Dit boek opent een wereld die voor veel mensen amper voorstelbaar is. - John van den Heuvel, misdaadjournalist De Telegraaf

APRIL, KIND VAN EEN BOEF lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 26)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties