Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 25)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 25)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 25)

Netflix

MAN VS BEE (S01)

Een man raakt in oorlog met een bij terwijl hij in een luxueus landhuis woont. Wie zal winnen, en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht?

MAN VS BEE kijken

THE MAN FROM TORONTO

Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.

THE MAN FROM TORONTO kijken

ANGRY BIRDS: SUMMER MADNESS (S01)

De vonken en veren vliegen ervanaf als de tienervogels Red, Chuck, Bomb en Stella samen met hun gevederde vrienden een wilde zomer doorbrengen op Kamp Sprokkelhout.

ANGRY BIRDS: SUMMER MADNESS kijken

HBO Max

MIND OVER MURDER (S01)

Mind over Murder vertelt het bizarre en psychologisch complexe verhaal van zes personen die zijn veroordeeld voor de moord op een 68-jarige oma, Helen Wilson, in Beatrice, Nebraska in 1985.

MIND OVER MURDER kijken

Amazon Prime Video

CHLOE (S01)

Becky woont nog steeds bij haar moeder en werkt als uitzendkracht. Ze vergelijkt zichzelf met de perfecte levens op Instagram en gaat dwangmatig terug naar één account: Dat van Chloe (Gilbert). Becky kijkt obsessief naar haar schijnbaar vlekkeloze leven via sociale media. Maar wanneer Chloe plotseling overlijdt, leidt Becky's behoefte om uit te zoeken hoe en waarom tot het aannemen van een nieuwe identiteit en een "toevallige" ontmoeting met Chloe's beste vriendin, Livia (Bennett-Warner), en infiltreert in Chloe's groep van hechte vrienden. Door haar alter-ego Sasha wordt Becky een krachtige, transgressieve heldin; een populaire, goed verbonden "iemand" met een leven, en liefdes, die veel spannender en verslavender zijn dan de "niemand" die ze is als Becky. De pretentie vertroebelt en verwart echter al snel de werkelijkheid, en Becky dreigt zichzelf volledig te verliezen in het spel dat ze speelt.

CHLOE kijken

Disney+

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

Om een ​​wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtigste Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid en het hele universum die niet langer door hun macht alleen kan worden gedaan. Nog verrassender is dat de grootste bedreiging in het universum precies lijkt op Doctor Strange...

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS kijken

Videoland

TAFKAL LIVE

Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers: ze staan synoniem voor improvisatie en belastingfraude, maar met dat laatste toeren ze niet. Als The Artists Formerly Known As Lama's (TAFKAL) spelen zij sinds maart 2022 in het hele land. Geen show is hetzelfde, maar deze in Den Haag was toevallig wel heel erg goed!

TAFKAL LIVE kijken

Ziggo

DES HOMMES

Ze werden opgeroepen naar Algerije, op het moment van de "gebeurtenissen" in 1960. Twee jaar later keerden Bernard, Rabut, Février en anderen terug naar Frankrijk. Ze zijn voor het leven getekend, maar zwijgen krampachtig over wat hen is overkomen.

DES HOMMES kijken

Pathé Thuis

MOONFALL

De maan komt in botsing met iets mysterieus waardoor zij uit haar baan raakt en op ramkoers komt met de aarde. De laatste hoop om het noodlot te keren? Een ruimtemissie.

MOONFALL kijken

Spotify

MEET THE MOONLIGHT - JACK JOHNSON

MEET THE MOONLIGHT - JACK JOHNSON beluisteren

Kobo 

BETERBBQ - KEILEKKER OP DE KLEINE KAMADO

Velen die een kleine Kamado-bbq hebben aangeschaft gebruiken deze om klein te grillen. Daar zijn ze ook prima voor geschikt vanwege het compacte formaat. Er is alleen veel meer te ontdekken! Met het aanschaffen van een paar functionele accessoires wordt de Mini, Junior, MiniMax, Small of Icon een volledig kookapparaat. Kamado-experts van het eerste uur Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek, bekend van het Kamado-standaardwerk Hete kolen compleet, nemen je in dit boek bij de hand. Met een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken en 30 unieke, bourgondische recepten leer je roken, brood en pizza bakken en gebruik te maken van de plancha en de gietijzeren skillet op een kleine kamado. Op deze manier tover je smaakvolle kleine gerechten op tafel voor 2 tot 4 personen.

BETERBBQ - KEILEKKER OP DE KLEINE KAMADO lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 25)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties