Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 21)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 21)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 21)

Disney+

Obi-Wan Kenobi (S01E01-E02)

De serie begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith, waar Obi-Wan zijn grootste nederlaag, de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker, die de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader werd, te maken kreeg. Tatooine - een barre woestijnwereld waar boeren zwoegen in de hitte van twee zonnen terwijl ze zichzelf en hun dierbaren proberen te beschermen tegen de plunderende Tusken Raiders. Een binnenwaterplaneet aan de rand van de beschaafde ruimte. En een onwaarschijnlijke plek om een ondergedoken Jedi-meester te vinden, of een weeskindje op wiens schouders de toekomst van een melkwegstelsel rust.

Obi-Wan Kenobi kijken

Netflix

Blue Story

Timmy en Marco zijn ‘best friends’ en gaan naar dezelfde school, maar wonen in verschillende buitenwijken van Londen. Als Marco in elkaar wordt geslagen door een van Timmy’s jeugdvrienden komen de twee jongens tegenover elkaar te staan.

Blue Story kijken

Stranger Things (S04)

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Stranger Things kijken

HBO Max

Navalny

Volgt de man die in augustus 2020 een moordaanslag overleefde door vergiftiging met een dodelijk zenuwgas. Tijdens zijn maandenlange herstel doet hij schokkende ontdekkingen over de aanslag op zijn leven en besluit hij naar huis terug te keren.

Navalny kijken

Utøya 22. juli

Een zwaarbewapende rechtsextremist laat een bom afgaan in Oslo, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt.

Utøya 22. juli kijken

Amazon Prime Video

Glad IJs (S01E01)

Een bitterzoet misdaaddrama over wat het leven in petto heeft voor iedereen die, verblind door eigenbelang en hebzucht, alleen streeft naar zijn eigen geluk. De hoofdpersoon is ijsfabrikant Philip Druyts, bekend als Phil Frisco, een zelfgemaakte ondernemer, extreem populair onder zijn werknemers, maar onwetend van alles wat er gebeurt in zijn vrijstaande familie. Wanneer Phil's vrouw Ariane zijn levenswerk verkoopt aan een Amerikaanse multinational, breekt de hel los.

Glad IJs kijken

Gianluca Vacchi - Mucho Más

Gianluca Vacchi is een influencer, zakenman en internationale DJ, maar het succes van een van de beroemdste Italianen ter wereld, evenals zijn intieme sfeer, blijft nog steeds een mysterie. Gianluca Vacchi: Mucho Más is een ongekende reis door de geheimen en zwakheden van een lifestyle-popster, een portret dat verder gaat dan roem, rijkdom en oneerbiedigheid en de man achter de beroemdheid laat zien.

Gianluca Vacchi - Mucho Más kijken

Videoland

Burning Rubber (S01E01-E02)

Ruud Gullit gaat op bezoek bij voetballers met een bijzondere liefde voor auto's. Van de snelste Porsches en Ferrari's, tot aan een oude Mazda en afgetrapte Fiat Punto. We zien de voetballers van een hele andere kant nu zij losbarsten over hun andere passie naast hun carrière.

Burning Rubber kijken

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 21)

Pathé Thuis

My Hero Academia: World Heroes' Mission

Een mysterieuze groep met de naam 'Humarise' wilt de wereld zuiveren van mensen met Gaven. Ze zien Gaven als een ziekte en geloven dat de mensen met deze krachten de ondergang van de wereld betekent. Door bommen die een speciaal gas verspreiden zullen mensen de controle over hun Gaven verliezen, wat tot massavernietiging moet leiden. Om iedereen te redden en te beschermen, verenigen zich wereldwijd tientallen superhelden en helden die nog in opleiding zijn.

My Hero Academia: World Heroes' Mission kijken

Spotify

Ed Sheeran - = (Tour Edition)

Ed Sheeran - = (Tour Edition) beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk