Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 5)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 5)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

Holy Spider

In de Iraanse heilige stad Mashhad pleegt de zogenaamde “Spider Killer” moorden op sekswerkers, om zo de straten te zuiveren. Journalist Rahimi bijt zich vast in de zaak om zijn identiteit te achterhalen.

Holy Spider kijken

Escape from Brazil

Paranoïde politieagent João vertrekt uit Brazilië en zoekt zijn uitweg in Nederland. Daar ontmoet hij Eva, een Noorse handelaar met een existentiële crisis. De twee worden ontvoerd door een drugsbende en moeten een uitweg zien te vinden.

Escape from Brazil kijken

Netflix

Gunther's Millions (S01)

Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.

Gunther's Millions kijken

True Spirit

Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.

True Spirit kijken

Pamela, a love story

Volgt het leven van popcultuuricoon Pamela Anderson, met nooit eerder vertoonde archiefbeelden en persoonlijke dagboeken.

Pamela, a love story kijken

HBO Max

Deceit (S01)

Het waargebeurde verhaal van een controversiële undercoveractie in het hart van het politieonderzoek van 1992 naar de moord op een jonge moeder in Londen. Deceit onderzoekt de gecompliceerde en giftige seksuele politiek van de vroege jaren '90 en de obsessie van de politie met de verkeerde man. Deceit betreedt een disfunctionele wereld, waar een vrouwelijke undercoveragent, codenaam 'Lizzie James', wordt gevraagd om seksueel lokaas te zijn voor een vermoedelijke moordenaar.

Deceit kijken

Amazon Prime Video

Toppen (S01)

Het is een verkiezingsjaar in Zweden en de regerende partij DSP heeft te kampen met afnemende steun van haar kiezers. De ambitieuze perschef Lisa werkt voor het vrij onbekende Ministerie van Welzijn - dat plotseling een onverwacht verzoek krijgt van het verkiezingshoofd van de partij, Kaminsky. Roxanne, de minister van Welzijn, wordt zo eensklaps lijsttrekker voor de hele verkiezingscampagne.

Toppen kijken

SkyShowtime

Mayor of Kingstown (S02)

Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, vecht hij samen met zijn broer Mitch tegen wanorde en ongerechtigheid.

Mayor of Kingstown kijken

Disney+

Black Panther: Wakanda Forever

Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda.

Black Panther: Wakanda Forever kijken

Videoland

Redemption in Cherry Springs (S01)

Een jeugdvriend van onderzoeksjournalist Melanie is vermist. Ze gebruikt haar vaardigheden om de waarheid te achterhalen, dit tot ongenoegen van de plaatselijke rechercheur Jake.

Redemption in Cherry Springs kijken

Ziggo

Sherwood (S01)

Terwijl de jacht op de moordenaar doorgaat, arriveert Kevin Salisbury om te helpen bij het onderzoek. De spanningen lopen echter op naarmate de moordenaar de gemeenschap verder weet te kwellen.

Sherwood kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk