Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 38)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 38)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Gerelateerde artikelen

The Little Mermaid

The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon, in gevaar te brengen.

→ The Little Mermaid Kijken

No Hard Feelings

Maddie staat op het punt haar huis te verliezen wanneer ze een intrigerende vacature vindt: rijke ouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil daten voordat hij naar de universiteit gaat.

→ No Hard Feelings kijken

Petit Mal

Martina, Laia en Anto hebben een driehoeksrelatie vol liefde en passie. Hun levens worden overhoop gegooid wanneer Laia een lange tijd weg gaat en Martina en Anto de dynamiek tussen hen twee moeten hervormen.

→ Petit Mal kijken

Netflix

The Black Book

Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.

→The Black Book kijken

Love is Blind (seizoen 5)

Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

→ Love is Blind kijken

Grenzeloos Verraad

Het boerengezin Wesseling biedt tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdak aan meerdere Joodse gezinnen, totdat ze op een dag gedwongen worden om een groep Duitse soldaten te ontvangen.

→ Grenzeloos Verraad kijken

Prime Video

A Good Person

Allisons leven valt uit elkaar wanneer ze betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Een verslaving aan pijnstillers leidt tot een verrassende vriendschap met Daniel: de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde.

→ A Good Person kijken

Finding Steve McQueen

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste bankroof in de Amerikaanse geschiedenis. Een bende ervaren dieven plant een bankroof van maar liefst 30 miljoen dollar aan illegaal, niet traceerbare cash.

→ Finding Steve McQueen kijken

Disney+

No One Will Save You

"No One Will Save You" gaat over Brynn, een getalenteerde jonge vrouw die is vervreemd van haar gemeenschap. Ze is eenzaam maar optimistisch, en vindt troost in het huis waar ze is opgegroeid, tot ze wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt, is een confrontatie vol actie tussen Brynn en aliens die niet alleen haar toekomst bedreigen, maar haar ook dwingen om haar verleden onder ogen te zien.

→ No One Will Save You kijken

Videoland

Married at First Sight: Match or Mistake (seizoen 2 - aflevering 1 t/m 3)

In een speciale en gloednieuwe versie van ‘Married At First Sight – Match or Mistake’ wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Dit nieuwe MAFS-seizoen is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt en de koppels tijdens speciale stay or leave-ceremonies kunnen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen. ‘Married At First Sight – Match or Mistake’ is vanaf maandag 22 augustus te zien.

→ Married at First Sight: Match or Mistake kijken

Love Island USA (seizoen 5)

We volgen sexy jonge singles die op zoek zijn naar de liefde tijdens hun verblijf in een prachtige luxe villa. Het wordt een zomer vol romance, vriendschap en dramatische wendingen. De singles moeten koppels vormen, want anders lopen ze het risico naar huis te worden gestuurd.

→Love Island USA kijken

IGN Video Take Podcast

Ahsoka is Star Wars op zijn best

In deze aflevering van Video Take bespreken we de nieuwste aflevering van Ahsoka. De Star Wars serie is op dit moment het beste wat de franchise te bieden heeft, met Dave Filoni aan het roer. Daarnaast bespreken we het doorlopende succes van One Piece op Netflix en of een toekomst mogelijk is voor de serie. Verder zijn er viespeuken bij That 70's Show, is er een trailer van de Mike Flanagan serie The Fall of the House of Usher, heeft de laatste Attack on Titan-aflevering een releasedatum nog veel meer.

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk