Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 23)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 23)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

Toen ik je zag

Voor de buitenwereld leiden acteurs en geliefden Esther en Bastiaan een droomleven. Maar er is een kant van hun leven die maar weinigen zien: de depressies en angsten waar Bastiaan mee kampt hebben een steeds grotere impact op hun levens.

Toen ik je zag kijken

To Leslie

Leslie, een alleenstaande moeder uit Texas, wint onverwachts de loterij. Ze jaagt het geld er in een rap tempo doorheen, en ondertussen verliest ze alles wat haar dierbaar is.

To Leslie kijken

Netflix

Human Resources (seizoen 2)

In deze spin-off van 'Big Mouth' krijgen lovebugs, hormoonmonsters en een reeks andere wezens te maken met romantiek, drama op de werkplek en hun menselijke klanten.

Human Resources kijken

Arnold (seizoen 1)

Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus.

Arnold kijken

HBO Max

First Five (Seizoen 1, aflevering 1)

Firts Five volgt voormalig premier Sanna Marin aan het roer van de Finse regering in ongekende tijden. De documentaire gaat achter de schermen om getuige te zijn van het leven van het wereldberoemde vrouwelijke kabinet en verkent thema’s van macht en vrouwelijkheid.

First Five kijken

Unprecedented (seizoen 1)

Een exclusief kijkje in de levens en acties van Donald Trump en het eerste gezin tijdens zijn herverkiezingscampagne in 2020. Wees getuige van de rauwe beelden achter de schermen, inclusief het laatste interview dat Trump als president gaf.

Unprecedented kijken

Amazon Prime Video

Culpa Mia

Noah moet haar stad, vriendje en vrienden achterlaten en intrekken in het landhuis van William Leister, de nieuwe rijke echtgenoot van haar moeder. Op zeventienjarige leeftijd, trots en onafhankelijk, verzet Noah zich tegen haar nieuwe luxe leven. Daar ontmoet ze Nick, haar nieuwe stiefbroer, en al vanaf het begin is er een botsing tussen hun sterke persoonlijkheden. Noah ontdekt al snel dat achter het beeld van de perfecte zoon, Nick een leven leidt van vechten, gokken en illegaal autoracen. Juist waar ze altijd voor is gevlucht. Ondanks de kloof tussen hen, beginnen beiden een onweerstaanbare aantrekkingskracht te voelen die al snel omslaat in een vurige en ongeremde passie. Zelfs hun aanhoudende rivaliteit en de weerstand van hun omgeving kunnen hen er niet van weerhouden heimelijk en smoorverliefd te worden. Maar Nick's turbulente heden en Noah's stormachtige verleden zullen zowel hun levens als hun verboden liefde op de proef stellen.

Culpa Mia kijken

Creed III

Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

Creed III kijken

Disney+

Avatar: The Way of Water

Twaalf jaar na het verkennen van Pandora en zijn toetreding tot de Na'vi, heeft Jake Sully sindsdien een gezin met Neytiri grootgebracht en zich binnen de clans van de nieuwe wereld gevestigd. Natuurlijk kan vrede maar zo lang duren. Vooral wanneer de militaire organisatie uit de originele film terugkeert om "af te maken wat ze begonnen".

Avatar: The Way of Water kijken

Flamin' Hot

Het inspirerende verhaal van Richard Montañez, een onderhoudsman bij chips-fabrikant Frito-Lay. Dankzij zijn Mexicaans-Amerikaanse achtergrond kon hij een revolutie ontketenen met de Flamin' Hot Cheetos, de hete zoutjes die de snackindustrie veranderden en een fenomeen werden in de internationale popcultuur.

Flamin' Hot kijken

Videoland

Beau en Michiel in Amerika (seizoen 1)

Michiel Vos en Beau van Erven Dorens kennen elkaar al sinds hun studententijd. Beau gaat op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City en samen gaan ze op reis door Amerika. Het land van enorme verschillen tussen arm en rijk en politieke verdeeldheid, maar ook het land van Hollywood, sportfanatisme en prachtige natuur.

Beau en Michiel in Amerika kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Gerelateerde artikelen

Wat ga jij dit weekend kijken? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk